Перейти до змісту

продам шовковицю


taurus07

Рекомендовані повідомлення

Продам шовковицю,

Шовковиця — це ефективний і вітамінний, і кровотворний засіб. У шовковиці менше кислот, але більше, ніж в інших ягодах, цукрів, що легко засвоюються. Недаремно її вважають найсолодшою ягодою наших широт. Але вабить малих до шовковиці не лише те, що вона для них — немов природна цукерка. Інстинктивно таким чином дитина рятує себе від діатезів, не допускаючи хвороби. Допомагають їй у цьому органічні кислоти, що містяться в шовковиці (яблучна, лимонна, винна, щавлева). Є у цій маленькій ягоді білки, жири, вітаміни, фосфорна кислота, вкрай необхідне нашим дітям для кровотворення залізо. А ще — ягоди та сік із шовковиці допомагають лікуватиатрофію зорового нерва.

Корисні властивості шовковиці широко поширені завдяки прекрасно збалансованому складу корисних речовин, що входять в плоди цієї рослини. Вітаміни В1, В2, С, РР доповнюються ефірними маслами, наявністю яблучної та лимонної кислот, глюкози, фруктози, сахарози, ліпідами, абсолютно необхідними для нормальної життєдіяльності людини жирними кислотами, солями заліза.

post-8795-0-28461400-1437305170_thumb.jp

1 літр - 15 грн, бажано замовляти хоча б від 50 грн.

за 10 літрове відро ціна 100 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 3 тижня потому...

вона зелена на фотках чи це сорт такий?

питаю бо в мене є чорна в селі (обїли шпаки) то там ягоди такого кольору є недостиглі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

такий сорт. вона не робиться чорною, рожева або вишнева і все, опадає. поряд є дерево чорної шовковиці, але вона менш солодка і зірвати шоб не пошкодити ягоду проблемно, відразу тече.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...