Перейти до змісту

Порекомендуйте майстра по встановленню бойлера

Jaguar-35769

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Допишу тут ще і своє схоже питання: потрібен майстер, що не лише встановить бойлер, а й зробить підставку-кріплення під нього.

Маю наступну проблему... Бойлер буде ставитись один на ванну і туалет. В туалеті кріпитиметься на стіні в чверть цеглини, будинок робився в кінці 80-х, тому кладка не дуже. 30-літровий ставити для мене це замало, 50-літрового така стіна може не витримати (50 кг вода +17-18 кг сам бойлер). Знайомі підказали зробити під такий бойлер металеву підставку, щоб вага бойлер не йшла вся на стіну, а підтримувалась знизу такою підставкою. Бойлер буде кріпитись над унітазом, відстань між самим унітазом і стіною невелика.

Тому потрібна людина, яка зможе це все зробити і встановити.

Якщо будуть ще якісь інші пропозиції по вирішенню проблеми - з радістю вислухаю...

Опубліковано

Допишу тут ще і своє схоже питання: потрібен майстер, що не лише встановить бойлер, а й зробить підставку-кріплення під нього.

Маю наступну проблему... Бойлер буде ставитись один на ванну і туалет. В туалеті кріпитиметься на стіні в чверть цеглини, будинок робився в кінці 80-х, тому кладка не дуже. 30-літровий ставити для мене це замало, 50-літрового така стіна може не витримати (50 кг вода +17-18 кг сам бойлер). Знайомі підказали зробити під такий бойлер металеву підставку, щоб вага бойлер не йшла вся на стіну, а підтримувалась знизу такою підставкою. Бойлер буде кріпитись над унітазом, відстань між самим унітазом і стіною невелика.

Тому потрібна людина, яка зможе це все зробити і встановити.

Якщо будуть ще якісь інші пропозиції по вирішенню проблеми - з радістю вислухаю...

Мій будинок також здавався в 1988-1989 роках. Кріпив я свій бойлер (50л.) на перестінок між ванною і туалетом, ця стіна також має товщину 1/4 цегли. Але штукатурка хороша, витримає і 80 л. Бойлер встановлений в ванній, робив наскрізні отвори і в туалеті ставив великі шайби під гайки. Потім це все заштукатурив.

Попробуйте передзвоніть Сергію, можливо, щось запропонує. Мені він значно спростив саме підключення бойлера, від того що я сам зразу планував.

Опубліковано

Ще взагалі нічого немає. Потрібно, щоб майтер оцінив роботу і дав по можливості свої рекомендації, щодо вибору самого бойлера та необхідних комплектуючих.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Цікавить питання,на сьогодні на скільки буде дешевше гаряча вода від бойлера ніж так за куб?

Сьогодні раза в два дешевше, можливо і більше. Піднімуть вартість електроенергії, ця різниця зменшиться.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...