Перейти до змісту

Потрібен проект будинку

romigh2009

Рекомендовані повідомлення

є земля , хочу будувати будинок , треба проект будинку , а саме та людина яка їх робить і розбирається в цьому . В цінах не розуміюсь тому прошу писати сюди в тему свої контактні данні . Будинок має бути розміром 10на8 .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я в цьому баран , тому і просив контактнні данні , я не архітектор . Данні і ціна питання , космічного мені не потрібно .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

0508304732 Богдан (тел. знайомого)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я в цьому баран , тому і просив контактнні данні , я не архітектор . Данні і ціна питання , космічного мені не потрібно .

Оксана правильно підказала, раджу так само перш чим говорити з архітектором самому вибрати собі проект в інеті, подумати з сім"єю як хого переробити під свої потреби, а вже потім звертатись до архітектора і сказати - я хотів би ось такий проект, намалювайте мені його по всім правилам і затвердіть де потрібно.

Щоб по готовому проекту зрозуміти чи підходить він вам не обов"язково бути архітектором, головне самому знати що хочеш.

Я вже 7 років як побудувався - брав проект тут - э всі необхідні розміри, вигляди з всіх боків, відео, фото від людей що побудувались вже по цих проектах і т.д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і декілька слів про потенційних архітекторів

Раджу платити тільки отримавши на руки готовий і затверджений проект.

Ніяких передоплат навіть часткових. Мій горе архітектор отримав від мене половину суми за виготовлення проекту і забухав на 4-ри місяці .

Я змушений був починати будівництво без проекту, в результаті його проект відрізнявся від того що було побудовано насправді.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

095 881 15 29 Дмитро

проект, архітектура сам замовляв в них весною

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

095 881 15 29 Дмитро

проект, архітектура сам замовляв в них весною

тему ЗАПИТАЙТЕ АРХІТЕКТОРА веде саме ця фірма, в якій працює Дмитро

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Доброго дня! Якщо Вас зацікавить, то за розумні гроші готовий поділитись власним проектом будинку із офіційним оформленням, будинок приблизно 9 на 13 із гаражем і котельнею, якщо гараж і котельню забрати буде 9 на 9. Це вдосконалений мною варіант проекту Z1 із сайту Z500.ua, можете глянути. Будинок збудований, є досвід і знання, що можна було б трішки змінити, хоча проект вважаю досить вдалим (одна велика кімната знизу і три зверху плюс ванна) можна замість ванни зробити кімнату, я вирішив робити душ туалет знизу і ванну туалет зверху. Якщо зацікавитесь звертайтесь, я сам інженер, плюс досвід будівництва власного будинку:)

post-27632-0-61036900-1437472132_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доброго дня! Якщо Вас зацікавить, то за розумні гроші готовий поділитись власним проектом будинку із офіційним оформленням, будинок приблизно 9 на 13 із гаражем і котельнею, якщо гараж і котельню забрати буде 9 на 9. Це вдосконалений мною варіант проекту Z1 із сайту Z500.ua, можете глянути. Будинок збудований, є досвід і знання, що можна було б трішки змінити, хоча проект вважаю досить вдалим (одна велика кімната знизу і три зверху плюс ванна) можна замість ванни зробити кімнату, я вирішив робити душ туалет знизу і ванну туалет зверху. Якщо зацікавитесь звертайтесь, я сам інженер, плюс досвід будівництва власного будинку :)

Дякую , але вигляд будунку мені не сподобався

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+380509950130 (Юрій)

є проект і збудованний за данним проектом будинок

ссилка на цей будинок

https://dom.ria.com/ru/realty_prodaja_dom_lutsk_strumovka_slobojanska-10030984.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

закривайте тему

закривайте тему

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...