Перейти до змісту

З'єднання FTP кабелю, нюанси?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Одним поважним розвідникам потрібно для специфічної справи бухта FTP кабелю зовнішнього.

Як він з'єднується і які проблеми можуть бути? На цілу бухту не маю коштів, думаю видурити кусками десь, а потім з'єднати - чи варта ідея уваги, чи не заморочуватись і збирати кошти на бухту?

ПС чи може в кого бухта завалялась по якійсь смішній ціні?

Опубліковано

Бухта хорошого кабеля трохи тако вартує. Овер 2000. Зовнішній.

з'єднати можна. Є з'єднувачі.

ec-ucb-55-ud2-bk-10.jpg

Але тоді місця з'єднання бажано заізолювати. Можна термоусадкою. Щоб не окислювалося і не роз'днувалося.

Опубліковано

а в бухті скільки метрів? Десь в мене була 25 чи 35 метрів. але треба дивитись чи є. Якщо є напишу і віддам, якщо підходить.

Опубліковано

враховуйте нюанс, що якщо це буде "комп. мережа" то відстань не більше 150м. (ідеально не більше 100, до 150 потрібно дуже якісне активне обладнання з двох сторін) ...

кабель 5-ї категорії, швидше за все, то в ідеалі не більше 100 метрів. Якщо десь з'днувати великі відстані, то кабель"польовка". Польовий міцний кабель, військовий.

Він дає змогу до 300 метрів без додаткового обладнання. Його ціна не набагато вища, ніж зовнішнього ЛАН-у.

Опубліковано

Бухта хорошого кабеля трохи тако вартує. Овер 2000. Зовнішній.

з'єднати можна. Є з'єднувачі.

ec-ucb-55-ud2-bk-10.jpg

Але тоді місця з'єднання бажано заізолювати. Можна термоусадкою. Щоб не окислювалося і не роз'днувалося.

Ні в якому разі не користовуйте для з'єднання цю х№йню бо буде більше проблем ніж роботи. Краще з'єднати скотчлоками або на крайняк грамотну скрутку замутити.

Опубліковано

а в бухті скільки метрів?

305 метрів. або 1000 футів.

Ні в якому разі не користовуйте для з'єднання цю х№йню

А що не так?

Опубліковано

Ні в якому разі не користовуйте для з'єднання цю х№йню

А що не так?

1. лишні затрати

2. ненадійне з'єднання, якщо його і ставити то потрібно все добре замотати ізолятором від попадання вологи і конектори в тих з'єнувачах, що я бачив і використовува, тримають дуже погано і час від часу можуть вилетіти не дивлячись на собачку на конекторі.

надійніше зробити скрутку

Опубліковано

надійніше зробити скрутку

Ні. З власного досвіду

якщо його і ставити то потрібно все добре замотати ізолятором від попадання вологи

Я про це писав.

тут також палка о двух концах.

1) Хєрові конектори

2) хєрові з'єднувачі.

3) Хєрово обжато (собачка пережата)

І т.д.

Дорогий варіант - це розетка, замість з'єднувача, або свіч із РоЕ.

Опубліковано

Є з"єднувачі без роз"єму як тут. Лишається питання герметичності. soedinenie-vitoj-pary-mezhdu-soboj-narashhivanie-i-vsstanovlenie-img1.jpg

Якщо потрібен буде інструмент для заделки, можу позичити.

Опубліковано

Є з"єднувачі без роз"єму як тут. Лишається питання герметичності.

Це самий класний варіант. Єдине, що потрібно - інструмент забойний. типу Кроне.

Герметичність вирішується термоусадкою, або іншою фігньою. Гумою і т.д.

Опубліковано

Єдине, що потрібно - інструмент забойний. типу Кроне.

Своє повідомлення відредагував, є інструмент. Доречі кроне.

Krone-LSA-Plus-%D1%81-%D0%BC%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%B6%D0%BD%D1%8B%D0%BC-%D0%B8%D0%BD%D1%81%D1%82%D1%80%D1%83%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%BE%D0%BC-%D1%81-%D0%B4%D0%B0%D1%82%D1%87%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BC-%D1%81%D0%B5%D1%82%D1%8C-%D1%83%D0%B4%D0%B0%D1%80-%D0%B8%D0%BD%D1%81%D1%82%D1%80%D1%83%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82-%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B2%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D1%87%D0%B0%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D0%BE-%D0%BF%D0%B0%D0%BA%D0%B5%D1%82-%D0%B2%D0%BA%D0%BB-%D1%80%D1%83%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D1%8C%D0%B7%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BB%D1%8F.jpg
Опубліковано

Якщо на вулиці то краще якісної спайки немає нічого, всі роз"єми, розетки і т.д тільки в приміщеннях.

PS: Якщо руки з сраки то і спайка і розтка не допоможуть))

Опубліковано

Доречі, щоб вся логіка FTP кабеля не втрачалася требаж ту коробку фольгой ще замотати.

Опубліковано

Спєци там є, ще й які. З інструментом. І думаю, що скрутки там все одно будуть з'являтись час від часу, така вже ситуація в них.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...