Перейти до змісту

Куплю метал

WebTraveller

Рекомендовані повідомлення

Куплю трубу 100х100 мм (3 мм товщини) дожвиною 6 метрів. Або 2 по 3 метри

І металеву пластину 70х70 см (3 мм товщина). Або 4 пластини 35х35 см чи щось близьке по розмірах

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Волиньсантехкомплект, металобаза в Епіцентрі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Був на кількох базах. Такі пластини продаються розмірами 1х2 метри. І різати не хочуть. То мені трохи забагато.

Може в когось залишились куски

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я гляну в себе по залишках, можливо щось знайду

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Волиньсантехкомплект, металобаза в Епіцентрі

Ну-ну...якщо металобаза, то вже точно не в Епіцентрі!!!...на Рівненській є (район пластмасового заводу) металобаза ,так там мінімум на 30-40 % дешевше ніж в Епіцентрі!...регулярно купую метал і з цінами знайомий....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну-ну...якщо металобаза, то вже точно не в Епіцентрі!!!...на Рівненській є (район пластмасового заводу) металобаза ,так там мінімум на 30-40 % дешевше ніж в Епіцентрі!...регулярно купую метал і з цінами знайомий....

Метал-Груп??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Метал-Груп??

Так Метал-Груп.... швидка порізка, мінімальні ціни.... і не треба бігати за порізчиками, як на Глушець і просити, щоб порізали... мені там найбільше подобається!...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Метал-Груп??

Так Метал-Груп.... швидка порізка, мінімальні ціни.... і не треба бігати за порізчиками, як на Глушець і просити, щоб порізали... мені там найбільше подобається!...

Я там арматуру замовляю на будівництво постійно. Ціни дійсно найнижчі в Луцьку. Але нажаль пластин таких немає, тільки труби

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Куплено. Тему можна закривати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...