Перейти до змісту

Маст(є)р - ломаст(є)р

Саша Иванов

Рекомендовані повідомлення

Раз пішли танці з фотками... Ось за таке "добра людина" сказала що мені треба руки повідривати.я не відмовлялася доробити. Він вирішив що машина вже задовго стоїть і просто забрав, не заплативши й копійки.post-16086-0-61186300-1436198740_thumb.jpost-16086-0-34643100-1436198764_thumb.jpost-16086-0-11343300-1436198795_thumb.jpost-16086-0-51032900-1436198828_thumb.jpost-16086-0-58335900-1436198877_thumb.j

Фото буса який був,коли зчистили всю іржуpost-16086-0-37092000-1436199102_thumb.j

Фото після підкрашування й поліровки.post-16086-0-32204000-1436199181_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені би так недоробили)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я складаю їхні авто, тому знаю їхню якість.

Що значить складаю ЇХНІ авто?

збираю авто після ДТП під ключ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З того що ви написали виходить що вони роблять хню, а ви після них складаєте)

Сьогодні поставили скло в фару і почистили від тоніровки іншу, тепер хоч не так побита морда в очі гайцям буде кидатись)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут розповідають, що якщо ведешся на низьку ціну - то влетиш. Особисто я мав справу з майстринею lanima. Спокусився на привабливу ціну... і не прогадав :) художниця зробила по машинці все, що я просив і навіть рештки фарби безкоштовно використала на фарбування інших невеличких подряпин.

В одному маленькому куточку фарба себе якось незрозуміло повела - то lanima доробила, щоб все було бездоганно.

...я себе досі винним відчуваю, морозивом так і не проставився :)

А топікстартеру дякую за те, що розповів про свій досвід. На жаль, безвідповідальність в нас присутня у всіх сферах - від двірника до чиновників найвищого рангу. То хоч про луцьких "бізнесюків" знатимемо :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут розповідають, що якщо ведешся на низьку ціну - то влетиш. Особисто я мав справу з майстринею lanima. Спокусився на привабливу ціну... і не прогадав

А я не можу так похвалитися роботою lanima.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут розповідають, що якщо ведешся на низьку ціну - то влетиш. Особисто я мав справу з майстринею lanima. Спокусився на привабливу ціну... і не прогадав

А я не можу так похвалитися роботою lanima.

Ну... може, в тебе був Порш чи Інфініті з якимсь унікальним кольором або складними переходами кузова і від незвички у lanima десь дрогнула рука? ;)

Судячи з фотозвітів та відгуків більшост бордівчан, які скористалися послугами Світлани - всі дуже задоволені.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну... може, в тебе був Порш чи Інфініті з якимсь унікальним кольором або складними переходами кузова.

Твої слова, та й Богу в вуха.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Судячи з фотозвітів

Не мав ніякого звязку з lanima, але скажу що судити автомаляра по фото це десь так само як і жінку по фото вибирати) Багато нюансів просто не може потрапити в кадр і ще більше незамітні для пересічної людини. А відгуки варті уваги після кількох років користування машиною (чи не облазить лак, не тріскає шпаклівка, вздуття, помутніння, просідання матеріалу)

От, наприклад, є результат і є процес. При чому результат так вроді нічо)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

vaz75, ви ж маєте мій номер телефону. якщо щось негаразд, я повинна була взнати про це перша. й виправити недолік, якщо такий має місце.

vrm ви надзвичайно праві. якість покаже час. проте багато чого не залежить від майстра. наприклад якість матеріалів. мені дуже хотілося б робити всі ремонти матеріалами фірми PPG наприклад. якісними, перевіреними часом. і відповідно дорогими. не кожен власник авто зможе собі дозволити такий ремонт. тому приходиться обирати варіант де більш менш прийнятна і ціна і якість..

хоча всерівно трапляються досадні моменти. так наприклад обробили людині місця зачищені від іржі засобом, який порадив продавець,сказавши, що він кращий від того, що я беру зазвичай. через пару місяців в тих місцях знову все червоне і мені море лишньої роботи.

також я не можу передбачити, як поведе себе рідна фарба,коли на неї накладеться шар нової. були випадки, коли починала відставати після фарбування саме стара. в результаті знову переробляємо. хоча моєї вини немає абсолютно. просто пройшла якась хімічна реакція і все.

таких нюансів безліч. навіть найсуворіше дотримання технології не гарантує бездоганного результату.

іноді настільки все не виходить, що думаю " все,ця машина остання. нізащо більше не робитиму. нащо мені та морока. піду десь на іншу роботу" потім подивлюся, коли стоїть свіжопофарбована, сяюча і розумію, що нічого іншого не хочу. що це моє напевно назавжди.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

vaz75, ви ж маєте мій номер телефону. якщо щось негаразд, я повинна була взнати про це перша. й виправити недолік, якщо такий має місце.

vrm ви надзвичайно праві. якість покаже час. проте багато чого не залежить від майстра. наприклад якість матеріалів. мені дуже хотілося б робити всі ремонти матеріалами фірми PPG наприклад. якісними, перевіреними часом. і відповідно дорогими. не кожен власник авто зможе собі дозволити такий ремонт. тому приходиться обирати варіант де більш менш прийнятна і ціна і якість..

хоча всерівно трапляються досадні моменти. так наприклад обробили людині місця зачищені від іржі засобом, який порадив продавець,сказавши, що він кращий від того, що я беру зазвичай. через пару місяців в тих місцях знову все червоне і мені море лишньої роботи.

також я не можу передбачити, як поведе себе рідна фарба,коли на неї накладеться шар нової. були випадки, коли починала відставати після фарбування саме стара. в результаті знову переробляємо. хоча моєї вини немає абсолютно. просто пройшла якась хімічна реакція і все.

таких нюансів безліч. навіть найсуворіше дотримання технології не гарантує бездоганного результату.

іноді настільки все не виходить, що думаю " все,ця машина остання. нізащо більше не робитиму. нащо мені та морока. піду десь на іншу роботу" потім подивлюся, коли стоїть свіжопофарбована, сяюча і розумію, що нічого іншого не хочу. що це моє напевно назавжди.

Я підтримую, сам в автосервісі, працюю з автопокращиками, (складаю машини після ДТП). Я не сильний в покрасці авто, але Ланіма права, не можна гарантувати якість матеріалу навіть, якщо працюєш з ним 10 років, усе залежить від машини і від замовника.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...