Перейти до змісту

Герметик для випускної системи

Andreyxxx

Рекомендовані повідомлення

На з'єднанні січе вихлоп. В інтернеті вичитав, що є керамічний герметик який витримує до 1400 градусів і допомагає у таких ситуаціях.

Хто щось чув ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на якому з'єднані? Блок-колектор? Колектор-штани? Штани-резонатор? Резонатор-глушник? А машина яка? Може в тебе ще й каталізатор є...

А що з штатним герметизуючим елементом? Може достатньо його, всього-навсього, замінити на новий?

А на рахунок якогось там керамічного... Ніколи не чув і ніколи не потребував. З цим повинен справлятись штатний - той, який передбачений виробником і встановлений з заводу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Випуск складаэться з - колектора, штанів,резонатор, глушник. Січе на з" эднанні резонатора з трубою та глушника з трубою. Там стоять з" эднаня "яблуко" купував нові але всеодно січе, бо стаэ чомусь криво. Я думаю якщо намазати і зажати то повинно тримати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

воно там постійно рухається, тому ніяїкі "засихаючі-застигаючі" гдрметики не допожуть (кераміка, наскільки я розумію, рідкою довго не буде).

Раз січе з-під нового "яблучка", значить або хомут не дотискає (хомути теж міняв?), або геометрія не співпадає (наприклад, раструб погнутий)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є герметики для камінів..вони витримують температуру, сам особисто користувався. Але, нажаль, як зауважив jack74 - затвердівший герметик крихкий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Купив сьогодні герметик-цемент. Буду завтра пробувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А на рахунок якогось там керамічного... Ніколи не чув і ніколи не потребував. З цим повинен справлятись штатний - той, який передбачений виробником і встановлений з заводу.

Колись користувався, був дефект по площі- рідна прокладка незправлялась і прогоряла в тому місці. Герметик виправив ситуацію. По консинстенції як глина з вкрапленнями жорсткішої текстури. При досягненні певної температури запікається і стає крихкуватим, але в розумних межах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Купив сьогодні герметик-цемент. Буду завтра пробувати.

відпишись за якийсь час, цікаво
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну що, познімав я всі з"эднання, промазав добряче і склав. Завів авто, щоб розігріти трубу і все. Герметик затвердів приблизно через 5 - 7 хв на робочому авто. Зараз все виглядаэ немов замазано глиною. Проблему мою герметик вирішив

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не кажи "ГОП"... Ти хоча б за тиждень відпишись. (чи місяць... не знаю, скільки часто ти їздиш...)

Бо так, то і звичайна глина так само себе б повела :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну до суботу накатаю десь 250 км і відпишу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...