Перейти до змісту

Куплю видеокарту

Рекомендовані повідомлення

Куплю відеокарту типу r7260x hd7790 gtx650 ti ,цінова категорія від 2000 до 2500 грн. Розгляну усі варіанти але перевага (бажанно щоб карта була на гарантіі і бажанно 2 гб памяті і була можоливість пеервірити її працездатність у власника чи у любому місці де можна зробити). Якщо будуть варіанти трішки дорожче але карта того стоїть то також розглянемо. Тільки не пишіть будь ласка що gtx650ti важко знайти з 2 гб все це я знаю . Прохання тільки по темі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можу запропонувати: Gainward GTX 470

Порівняння Nvidia

post-6049-0-42200300-1435671450_thumb.jp

Порівняння тех. характеристик hwcompare.com

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Куплю відеокарту типу r7260x hd7790 gtx650 ti ,цінова категорія від 2000 до 2500 грн. Розгляну усі варіанти але перевага (бажанно щоб карта була на гарантіі і бажанно 2 гб памяті і була можоливість пеервірити її працездатність у власника чи у любому місці де можна зробити). Якщо будуть варіанти трішки дорожче але карта того стоїть то також розглянемо. Тільки не пишіть будь ласка що gtx650ti важко знайти з 2 гб все це я знаю . Прохання тільки по темі.

З Вашим то бюджетом можна взяти потужнішу карту.

Радив би шукати ігрову карточку на Оверлокерс.юа.

Там і продавці відповідальні, і ціни на порядок нижчі ніж на аукро чи олх.

Особисто перевіряв карту так.

Приїзджав на відділеня нової пошти із системником, все вже було підготовлнно (драйвер і фурмарк).

Вмикали комп, ставили на 5 хвилинний тест та тоді забирали карту. Оплата була при отриманні.

По темі відео.

за 2500 можете взяти GTX660 або ж GTX570-580.

80- трошки гаряча серія, та потребує якісного блоку живлення, від 550Вт.

При купівлі звертайте одразу увагу на кулер.

На рахунок АТІ, нічого не пораджу, так як релігійно визнаю тільки Intel та nVidia.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Павло 1207 дякую вам за підказку про те як перевірити на новій почті , і за те шо купувати на оверклокерс . Карту купив 660ti за 2850.

Дякую всім хто відгукнувся. Тему можно закривати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на порядок, це коли тут просять 2000 грн, а там - 200.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на порядок, це коли тут просять 2000 грн, а там - 200.

Можливо мені так пощастило.

Купував собі GTX560, у бордівчана ціна була 2200, а на Оверлокерс купив за 1600.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...