Перейти до змісту

Велоподія на 24 серпня

Рекомендовані повідомлення

А ти Степане дєрзкій ... не з цього потрібно починати, а з вислуховування думки інших і не посилати нах"й, як ти це любиш робити.

Якщо кошторису немає, то звідкіля ти взяв цифру 10000?

от я і питав про це на першій сторнці але нормальної відповді немає.

Відповідь типу "50% на медалі" це не відповідь

Особисто я чекаю кошторис. Далі говорити про гроші не бачу резона

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 68
  • Створено
  • Остання відповідь

Гонка

Нормальні кубки грамоти й медалі коштують половину від бюджету, призи учасникам можуть коштувати весь бюджет. Для того що зацікавити як учасників так і глядачів призи мають бути солідні. Професійний відео та фотозвіт біля 1 000 грн. Якщо буде звук то можна запросити діджея з мс.

Невже гонка проводиться для бідних дітей-сиріт чи т.п.? Є гонка, є стартові внески, які покривають витрати або більшість витрат

Бо якось тупо збирати гроші з пересічних місцевих велосипедистів заради того щоб призи (теоретично) отримали немісцеві

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От це рівень! Будуть "бабкі" будуть змагання. Не з того починаєш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кошторис буде після того як цю подію внесуть в календар і офіційно затвердять. Ось тоді буде складений кошторис

Ось тоді і варто було б виголошувати суму в 10000 грн. Тим більше в першому пості вказана конкретна сума.

Я так розумію, що гонка буде організована за ці ж гроші, чи все-таки стартові внески будуть стягуватись?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нормальні кубки грамоти й медалі коштують половину від бюджету...

Ось перша ссилка яку видав гугл. Це для орієнтування в цінах.

а ось ціни на кубки (якраз сьогодні пропозиція на пошту мені прийшла)

post-9526-0-29613300-1434539037_thumb.jp

Ще + дипломи і виходить половина бюджету :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кошторис буде після того як цю подію внесуть в календар і офіційно затвердять. Ось тоді буде складений кошторис

Ось тоді і варто було б виголошувати суму в 10000 грн. Тим більше в першому пості вказана конкретна сума.

Я так розумію, що гонка буде організована за ці ж гроші, чи все-таки стартові внески будуть стягуватись?

Якщо стартові внески будуть збиратися, сума буде меньшою

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та нахуа ті кубки і медалі за 5000 грн., ти що з дуба впав? Поїздь хоч на гонки. Подивись, як все робиться.

Тупо просити 10000 не представивши витрати.

Вже скільки років в Луцьку проводяться гонки і марафони, але таких бюджетів ще здається ніхто не піднімав. Хіба що призом буде вилка реба, як вище писали.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чим більш стикаюсь з теперішньою а-ви-ли тим менш хочеться бути до неї причетним. :_08:

Ох ребяткі, не тому менеджеру ви всучили руля, не тому... :0157:

Ой забуф! мовчу! не кртикую! :0080:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо стартові внески будуть збиратися, сума буде меньшою

Ясно-понятно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От читаю я перший пост.

На 24.08.2015 р. планується подія. Планується ким? Якщо АВЛ, то її члени мають про це знати не з цієї теми. Чи я не правий? А якщо ні, то ким планується? Якщо сторонньою структурою (організацією), то бюджет в 10000 грн., це тільки частина бюджету події.

Необхідно 20 волонтерів. Для організації. З того, що необхідно 20 волонтерів, слід розуміти, що усі члени АВЛ будуть задіяні в організації, але її членів не вистачить для цього. Або ж просто члени АВЛ про організацію цього дійства не знають нічого.

Заплутався.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тема одуреть. Шо ви куріте товарищ Сталін?????

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так СтарОФФ вигнав з АВЛ всіх. Тепер він в одній особі і голова, і член.

А щоб його усунути потрібно знову вступити і оплатити внески.

Узурпатор, не інакше :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Треба організувати свій АВЛ з блекджеком і ....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую, люди, прикольна тема. Давно так не ржала на Бордє. Попкорном вдавилася...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

14266032517271.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сказано прям по Фрейду )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От читаю я перший пост.

На 24.08.2015 р. планується подія. Планується ким? Якщо АВЛ, то її члени мають про це знати не з цієї теми. Чи я не правий? А якщо ні, то ким планується? Якщо сторонньою структурою (організацією), то бюджет в 10000 грн., це тільки частина бюджету події.

Необхідно 20 волонтерів. Для організації. З того, що необхідно 20 волонтерів, слід розуміти, що усі члени АВЛ будуть задіяні в організації, але її членів не вистачить для цього. Або ж просто члени АВЛ про організацію цього дійства не знають нічого.

Заплутався.

ви самі себе повигоняли коли перестали платити внески, відвідувати зібрання :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вчора писав про внески та перереєстрацію в відповідних темах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ах так?!

Тебе ще тоді не було коли перестали платити внески. А приймали рішення про твоє президентство без кворуму, кілька людей які давно перестали платили внески, в.ч. і я був присутній + ще кілька людей, які не являлися членами АВЛ. 2/3 з тоді присутніх при передачі зливанні тобі повноважень на сьогодішній день в будь якому суді готові це засвідчити. Твоє обрання я взагалі вважаю нещасним випадком!

Ну і як бачите, що я мовчу, що ти незаконно обраний презик! :x

Ця тема зі збором, якщо постаратися з точки зору юриспруденції може бути трактована: як намагання здійснити шахрайські наміри, чи в крайньому разі при перерахунку тобі хоч копійки "як утримання незаконних доходів" і довести це.

Звісно останнім абзацом я заганяюсь, але завжди знай своє місце під сонцем :0023:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Ярчик, треба твоя допомога в поверненні АВЛ. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підозрюю що Спонсор (самі-знаєте-чий-Фонд) не буде вимагати кошторис, Спонсору дуже зручно освоювати кошти на благодійність, виводячи суми вищі ніж 10 000 грн на подію.

Уявіть, підприємство щомісяця 5% прибутку перераховує у благодійний фонд, зменшуючи тим самим власний прибуток і ухиляючись від сплати податків. Далі залишається ці кошти правильно освоїти через якусь подію, попутно ще й пропіаривши свого благодійника, а кошти перекинувши в кишеню.

Ця "тема" з благодійними фондами легко гуглиться, для правильності розуміння істинної мети благодійника.

Крім того бачу що такі івенти - непаганий спосіб підзаробити, ібо прозорості нуль. Відкат від діджея, відеозйомку зробить корєш, "нормальні" кубки-грамоти... тож чеки ніхто не перевірятиме.

Від АВЛ починає тхнути комерцією а не спортом.

Краще б вже сказали прямо - Спонсор піариться - кошти - Діфото в Самооборону. Тут хоч не виникає додаткових питань.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ви самі себе повигоняли коли перестали платити внески, відвідувати зібрання :)

А от і ні. АВЛ має статут , в якому прописана процедура вступу та виходу з АВЛ.

А процедури вигнання президентом членів шляхом написання посту на борді - немає.

Тобто твої слова не мають жодної правової сили, всі члени АВЛ залишились членами, незалежно від того платили вони внески чи ні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Дайте мені статут. На моїй купі компів знайти не можу. :)

Збираємо збори і приймаємо рішення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дайте мені статут. На моїй купі компів знайти не можу. :)

Збираємо збори і приймаємо рішення.

прочитавши цю тему уява малює мені картини тих зборів: там або крута бійка буде, або в стилі "ігор престолів" - хтось когось підкупить, а хтось когось отруїть...

весело у вас там :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

прочитавши цю тему уява малює мені картини тих зборів: там або крута бійка буде, або в стилі "ігор престолів"...

Крута бійка то коли всі б'ються, а коли всі б'ють одного - то називається ізбієніє :0155:

Погано ти тему читав :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...