Перейти до змісту

Візьму контентщика або контентщицю

Nautilus1

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

робота контент-менеджером 2200грн в місяць. З 8.00-18.00 обід 13.00-14.00, холодильник, чайник, мікрохвильова.

нуль505552379 Дмитро, відразу дзвоніть, відповім на усі запитання.

Опубліковано

...холодильник, чайник, мікрохвильова...

Дайте вгадаю, робити хотдоги на ринку?

А якщо серйозно - мало інформації.

Опубліковано

інформації, якраз достатньо.

Графік роботи - вказано

Рівень ЗП - вказано

Умови праці - вказано, перерва з 14 до 15, можна користуватись чайником, холодильником,мікрохвильовкою.

А що треба робити - знає кожен контентщик, а якщо не знає, значить не підходить. :0151:

• 6 місяців потому...
Опубліковано

Домовились з даним "роботодавцем" про співбесіду.

Я йому пояснив, що в Луцьку не проживаю, і їхати мені більше двох годин.

Приїхавши до Луцька він мені повідомив, що ввечері вчорашнього дня працівника вже взяли.

Шкода потрачених грошей, а ще більше часу.

Роботодавець мутний тип....

Опубліковано

Домовились з даним "роботодавцем" про співбесіду.

Я йому пояснив, що в Луцьку не проживаю, і їхати мені більше двох годин.

Приїхавши до Луцька він мені повідомив, що ввечері вчорашнього дня працівника вже взяли.

Шкода потрачених грошей, а ще більше часу.

Роботодавець мутний тип....

Канєшно мутний,. прийшла людина, нам цілком підійшла, ми її взяли на роботу, ви набрали, ми вам і сказали що вакансія закрита))). А дзвонили вти дньом питали чи можна приїхати на співбесіду, ми сказали да.  Хто встиг той отримав роботу).

Опубліковано

Ото якщо вже сказали "да", то вже хоча б провели б співбесіду з людиною, тим більше, якщо була така домовленість. І вам, як роботодавцю в своїй базі CV не завадило б мати ще одне резюме. А то всяке буває, раптом знову потрібно буде шукати людей на роботу. Домовленостей потрібно дотримуватись, або хоча б вчасно повідомляти про їх зміни. Це і є повага один і до одного, ну і ділова етика звісно

Опубліковано

Дзвонив днем, пояснив що до Луцька їхати довго і дорого. Домовились на ранок наступного дня.

Ранком приїжджаю, а ви мені: вчора ввечері взяли людину. То чому ж не передзвонили і не відмінили співбесіду?

Чи я мав передзвонити в 6:30 ранку (перед посадкою в автобус) запитати чи домовленість ще актуальна?

Не можна так відноситись до людей.

Опубліковано

це охарактеризовало роботодавця, так що дякуйте що ви там не працюєте!!!

а так витратили б ще більше грошей, нервів та часу!!!

Опубліковано

[OFF] так навіть при "всій повазі" до ТС - 2200 грн.? це не зарплата контенщика (який ВМІЄ), це - старт для "дівчинки",яка бажає (хоче) щось навчитись...

P.S. Працюють і за такі "гроші", я ж не спорю....

Опубліковано

Козакі, будите працювати десь керівниками і тоді писати такої фігні не будите, якщо в день по 100 дзвінків, якій номер там кого ввечері ти найдеш))). Яким боком мене хвилювати має звідки вам їздити і куда? Була відкрита вакансія, ви дзвонили пиьтали на коли можна підїхати на співбесіду, я вам сказав))) Взяли людину я сразу і повідомив, нафіга проводити людині співбесіду тратити ще більше його часу і давати надію, шо ви мелите))). він набрав я сразу пояснив що вакансія закрита, зарплата контентщика якого приняли на його місце зараз значно більша, можу дати номер поспілкуєтесь з ним і він вам розкаже якій я поганий роботодавець, а пирдіти тупо в темах може любе чюдо якому треба понити за погане життя.

Опубліковано

Не справляєтесь з потоком дзвінків - найміть секретаря, асистента, помічника...

І ти поняття зеленого не маєш, хто тут, де і ким працює

Опубліковано

керівник?

скоріше малограмотний бидлодірехтор і бидлоHRманагер в одній особі, для економії

як мінімум)

Опубліковано

Не справляєтесь з потоком дзвінків - найміть секретаря, асистента, помічника...

І ти поняття зеленого не маєш, хто тут, де і ким працює

Ну значить хтось краще працює чим я. ще хтось єффективніше розприділяє час, хтось буде проводити співбесіди аби в пусту потратити ще більше часу людини на пусті обіцянки, ще хтось памятає всі входящі. Хто ж з кім спорить, мені вот всьоравно з відки і хто їде на співбесіду. я відкрив вакансію - взяв людину - закрив, а дальше нікому нічьо не должен).

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...