Перейти до змісту

Халявний ВК від МТС чи не халявний?


Рекомендовані повідомлення

Всім привіт.

Отож, не так давно, блукаючи на сайті вказаного оператора, помітив, що є у них така послуга, як Вконтакте Unlim, підключивши яку отримуєш спілкування в контактіку на шару, не платячи за трафік. Зрозуміло, що використання всіляких GPS, перегляд відео і аудіо трафік буде жерти а все решта згідно опису безкоштовно. Зацікавило також те, що підключення безкоштовно і використання безкоштовно (аж до 2016 року, а потім по 16 коп/день, що теж майже задарма).

Підключив. На жаль, автоматичних настройок інтернету мій Леново 316і не отримав, але не біда, бо на сайті налаштування є в ілюстраціях, за якими все й налаштував.

Запустив перший раз. Погортав новини. Перевірив баланс. Погортав новини. Знову перевірив. Нічого не зняло. Єхуу, думаю собі я. І забив на деякий час. За день-два дивлюся - щось баланс маленький. Ще щось жере інтернет, думаю. Поповнити поповнив, але глянув пункт "Використання даних" в смартфоні. Поставив купу галочок "обмежити фонові дані" для купи програм. Але післ ятого, як встановив ще якийсь додаток і він при підключенні до інтернету (мобільного) кудись пішов без мого відома, вирішив поставити і фаєрвол. Поставив. Шляхом проб залишив власне додаток ВК, кілька системних додатків, а решту в чорний список кинув.

Сьогодні знову зайшов у ВК з телефону. Перевірив баланс. Мінус 1.10 грн. Якщо що, це вартість послуги "Безлімітний Інтернет на день", яка певне і вмикається якогось милого.

Чи випливає звідси, що МТС так красиво всіх намахав з цим тарифом, чи це лише у мене така лажа?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

також пробував цей прикол від МТС з ВК. так само щось жерло бабло.. попробуй розбери що.. забив болт і відключив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чи випливає звідси, що МТС так красиво всіх намахав з цим тарифом

то хіба перший раз?

ну як діти :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В нових тарифах Київстару трафік в соц. мережах ВК, ОК, Твіттер, FB не враховується. Тобто безлім.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Will, може ти не зовсім уважно читав на сайті умови та трошки не в курсі деталей принципу роботи мобільного інтернету взагалі.

Интернет трафик, который генерируется при обращении смартфона к DNS и A-GPS серверам оплачивается согласно условиям твоего тарифного плана.

При доступі до сайту ваш мобільний автоматично генерує запит до ДНС сервера. Там лічені кілобайти, але саме за них Вам все-одно доведется платити. І ніхто нікого не ..... це ж не перша історія, були безкоштовні яндекс-пробки, вікіпедія, вк, соц. мережі на всіх моб. операторах. Так було завжди і скрізь + через OperaMini.

Абсолютно безплатного доступу не існує як і не існує абсолютно безлімітних тарифів. І це не тільки в МТС, а й у Київстар та Лайф. До речі, про той пост вище за безлім на соц. мережі, автор забув додати що це тільки у найдорожчих тарифах Зджі інету він доступний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...