Vladimir_K Опубліковано 12 Червня, 2015 в 23:46 #1 Опубліковано 12 Червня, 2015 в 23:46 УВАГА !!! Збірна піддарасів матьорих і рагулів кручених з лугандонії-даунбасії шукає лашків, а саме дзонять по ночах (після 02 ..) і включають "затьортую пластінку", типічну тєлєгу в надії зірвати з вас свій нічний куш. БУДЬТЕ ПИЛЬНІ І УВАЖНІ !!! ЗНАЙТЕ ДЕ ВАШІ ДІТИ !!! А мразям скажу одне: СКОРО ВИ ПОПАДЕТЕ НА ЛАШКА В ШКІРІ ТИГРА І ВІН ВАС НА РЕМНІ ПОРІЖЕ !!!
Igor DMX Опубліковано 13 Червня, 2015 в 04:37 #2 Опубліковано 13 Червня, 2015 в 04:37 в принципі можна все те саме написати нормальною мовою і передати абсолютно всі емоції. а якщо це послання адресувалося гостям нашого міста, то назва теми невірна.
searcher Опубліковано 13 Червня, 2015 в 04:37 #3 Опубліковано 13 Червня, 2015 в 04:37 Вони дзвонять постійно і досить давно, але є люди, що ще ведуться на той "разводняк" і йдуть серед ночі до банкоматів. Товариш розповідав, що отак серед ночі нещодавно подзвонили його матері, перше, що вона спитала як звати її сина, на що в зловмисників не було відповіді і вони неочікувавши такого матюкнулись і поклали трубку. Потім передзвонила другу, щоб впевнитись, що з ним точно все ок. Головне попередити батьків та близьких про такі "розводи", бо не всі сидять в інтернеті чи встигли прочитати оголошення в маршрутках про даний вид шахрайства.
Bambaclay Опубліковано 13 Червня, 2015 в 05:28 #4 Опубліковано 13 Червня, 2015 в 05:28 Моя мама так само спитала: "слухай, а як тебе звати?"(хоча спочатку теж перелякалась дуже,але взяла себе в руки,бо, каже знаю, що ти не подзвониш до мене, а будеш вирішувати свої питання сам) - то миттєво поклали трубку! Було десь місяць-півтора назад о 3 ночі...
Harddriver Опубліковано 13 Червня, 2015 в 05:40 #5 Опубліковано 13 Червня, 2015 в 05:40 Тема затерта до дір. А ось що я помітив не так давно - "мічені" поштові ящики. В моєму випадку простим олівцем (майже не видно, майже неможливо повністю стерти на совковій емалі). В Києві ця тема проходила - мітили ящики наліпками від цінників чи жувачок, типу дітвора грається (визначали слабкі замки чи там багаті хати, не знаю). Потім входить друга бригада, і не гаючи часу вскриває самі "цікаві" двері. Ще кладуть печиво під коврик, щоб визначити, що хазяї довго не навідуються, це взагалі "вишак".Будьте пильні.
swmarmalade Опубліковано 13 Червня, 2015 в 05:43 #6 Опубліковано 13 Червня, 2015 в 05:43 УВАГА !!! Збірна піддарасів матьорих і рагулів кручених з лугандонії-даунбасії шукає лашків, а саме дзонять по ночах (після 02 ..) і включають "затьортую пластінку", типічну тєлєгу в надії зірвати з вас свій нічний куш. БУДЬТЕ ПИЛЬНІ І УВАЖНІ !!! ЗНАЙТЕ ДЕ ВАШІ ДІТИ !!! А мразям скажу одне: СКОРО ВИ ПОПАДЕТЕ НА ЛАШКА В ШКІРІ ТИГРА І ВІН ВАС НА РЕМНІ ПОРІЖЕ !!!Розвели?
Natalia Blagovirna Опубліковано 13 Червня, 2015 в 06:53 #7 Опубліковано 13 Червня, 2015 в 06:53 УВАГА !!! Збірна піддарасів матьорих і рагулів кручених з лугандонії-даунбасії шукає лашків, а саме дзонять по ночах (після 02 ..) і включають "затьортую пластінку", типічну тєлєгу в надії зірвати з вас свій нічний куш. БУДЬТЕ ПИЛЬНІ І УВАЖНІ !!! ЗНАЙТЕ ДЕ ВАШІ ДІТИ !!! А мразям скажу одне: СКОРО ВИ ПОПАДЕТЕ НА ЛАШКА В ШКІРІ ТИГРА І ВІН ВАС НА РЕМНІ ПОРІЖЕ !!!А я так нічого і не зрозуміла, напишіть нормально що до чого.
Zheny@ Опубліковано 13 Червня, 2015 в 06:57 #8 Опубліковано 13 Червня, 2015 в 06:57 тиждень тому телефонував до мами один. Російською розмовляв. Назвався слєдоватєлєм якогось там Лєнінскага района. Я взяв трубку, мама перелякалася, бо думала, що то її внук (мій племінник) (якраз його в місті не було), я перепитав хто він і що? Запитав з якого міста, Трубку поклали.
Harddriver Опубліковано 13 Червня, 2015 в 09:17 #9 Опубліковано 13 Червня, 2015 в 09:17 Ленінський район? Наводить на роздуми
ДАНУСЯ Опубліковано 13 Червня, 2015 в 12:08 #10 Опубліковано 13 Червня, 2015 в 12:08 До мене теж телефонували тричі: 2 рази "син" з міліції і один раз хлопець з окупованої території якому нема за що купити їсти, просив перерахувати гроші.
Vladimir_K Опубліковано 13 Червня, 2015 в 13:08 Автор #11 Опубліковано 13 Червня, 2015 в 13:08 Прошу вибачення за нецензурну лексику в першу чергу в прекрасної половини людства, також в бордівчян та гостей форуму. Після 10 постів, суть теми, гадаю, розкрита... Горстка недоумків не дає людям спокійно жити, тривожить нічними телефонними дзвінками з метою наживи. Посил теми єдиний і відповідає її назві. З повагою до Людей!!!
Гість rl72 Опубліковано 15 Червня, 2015 в 07:02 #12 Опубліковано 15 Червня, 2015 в 07:02 Волинянка телефонним аферистам віддала 8 тисяч гривень09:44 15.06.15На лікування «потерпілих» у ДТП, «винуватцем» якої ніби став її син, жінка перерахувала 8000 гривень. Про це повідомив відділ зв’язків із громадськістю УМВС України у Волинській області.У Любешівський райвідділ міліції звернулася 41-річна жителька району. Жінка розповіла: їй зателефонувала невідома особа і повідомила, що її син скоїв автопригоду на території Республіки Білорусь. У ДТП є постраждалі, на лікування яких необхідні значні кошти. Не вагаючись, волинянка перерахувала 8000 гривень, а потім, зателефонувавши до сина, зрозуміла: її ошукали.Відомості про вказаний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України.
bodia88888 Опубліковано 16 Червня, 2015 в 19:06 #13 Опубліковано 16 Червня, 2015 в 19:06 Горстка недоумків не дає людям спокійно жити, тривожить нічними телефонними дзвінками з метою наживи.Вова, зміни номер. Роздати новий номер друзям, знайомим, колегам то не є проблема. Потратити вечір, зробити декілька дзвінків, заодно запитати як справи в того до кого давно не дзвониш))).ПС, ТІльки, от шкода, що ідіоти остануться, і будуть комусь ішому надоїдати.
EleKtrik Опубліковано 16 Червня, 2015 в 19:41 #14 Опубліковано 16 Червня, 2015 в 19:41 Хм... було таке. "Їх" хватило хв на п'ять))) Спочатку недоЗрозумів, а далі- прошу вибачення, мене понесло. На 5 хв, доперли- " чьтото пашло нітак" і з посиланням , була повішена трубка. Слабакі- хулі.... P.S. Але вразливий люд, то шкода((( P.S. Logik forever.
BARAKUDA Опубліковано 25 Червня, 2015 в 19:07 #15 Опубліковано 25 Червня, 2015 в 19:07 народ сидить на нарах і бавиться ;-)
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.