Гість Zibers Опубліковано 1 Лютого, 2008 в 07:17 #1 Опубліковано 1 Лютого, 2008 в 07:17 "Великая еврейская пирамидаНедавно в Египте был обнаружен учебник, специально изданный для каирской международной школы, в котором написано, что "пирамиды являются плодом тяжелого труда евреев". То есть тех, кого египтяне в свое время поработили. Обиделись и те и другие.Захи Хавас, генеральный секретарь Высшего совета по делам древностей Египта, обратился с официальным иском в прокуратуру, подчеркивая, что "пирамиды были построены египтянами. Все остальное - ложь, более того: оскорбление, нанесенное стране". Хавас в Египте - популярная фигура: он расшифровал надписи с именами всех участников строительства пирамид. И официально заверил, что "среди них нет ни одного с еврейским именем".- Учебник содержит очень грубую ошибку, - отреагировал израильский археолог Амитахи МАЗАР. - Евреи появились в Египте лишь через 700 лет после того, как пирамиды были построены.И все же дело тут, наверное, не только в исторической справедливости. Похоже, евреев унизило "направление" на самую тяжелую рабскую работу. А египтян оскорбила перспектива переименования пирамиды в еврейскую и явная недооценка их способностей, мол, самим построить пирамиду ума не хватило.В итоге скандальный учебник из школьной программы изъяли, а директор школы, который по нему учил, публично извинился. "Моє джередо ТУТ
vanus Опубліковано 2 Лютого, 2008 в 08:13 #3 Опубліковано 2 Лютого, 2008 в 08:13 Євреї не можуть нічого створити вони можуть тільки виконати.Наприклад знайдіть композитора Єврея (ну може є 2), а скільки видатних музикантів євреїв- тьма. Так само і архітектори, і лікарі, і вчені. Єслі є якийсь видатний то знач спірив в когось працю.
lumax Опубліковано 2 Лютого, 2008 в 12:18 #4 Опубліковано 2 Лютого, 2008 в 12:18 Господи, как же это достало... Перед тем, как что-либо утверждать, я бы советовал ознакомляться с вопросом хотя бы поверхностно. Євреї не можуть нічого створити вони можуть тільки виконати.Наприклад знайдіть композитора Єврея (ну може є 2) Вот вам просто небольшой ряд довольно известных в музыкальных кругах композиторов-евреев: Арнольд Шойнберг, Густав Малер, Е. и И. Ахрон, М.Ф. Гнесин, А.А. Крейн, С.В. Розовский, Л.С. Саминский. М.А Мильнер, Л.М. Пульвер, С.Н. Штейнберг. , Д.Д. Шостакович, М.С. Вайнберг. Кстати, господа антисемиты, в ЗАГСе вы расписываетесь тоже под музыку еврея Мендельсона Теперь по сабжу: Причина проста - историк-дилетант. Из исторического факта бытности евреев рабами египтян и факта строительства пирамид с помощью рабской рабочей силы был сделан дикий вывод о том, что именно евреи и строили эти пирамиды. Бред.... Дальше: - Учебник содержит очень грубую ошибку, - отреагировал израильский археолог Амитахи МАЗАР. - Евреи появились в Египте лишь через 700 лет после того, как пирамиды были построены. О чем сдесь дальше говорить? ИЗРАИЛЬСКИЙ археолог признает это как ошибку. О каком "загоне еврейского народа" здесь можно говорить? Дожили...евреи обьясняют египтянам как и когда построили пирамиды.... И все же дело тут, наверное, не только в исторической справедливости. Похоже, евреев унизило "направление" на самую тяжелую рабскую работу. А египтян оскорбила перспектива переименования пирамиды в еврейскую и явная недооценка их способностей, мол, самим построить пирамиду ума не хватило. А вот это уже всего лишь домыслы автора статьи, а никак не исторический факт. И потом...ведь автором учебника был явно не еврей, иначе автор не опустил бы этот факт. Так что египтяне могут обижаться только на себя...
троцкист Опубліковано 2 Лютого, 2008 в 15:27 #5 Опубліковано 2 Лютого, 2008 в 15:27 Євреї не можуть нічого створити вони можуть тільки виконати.Наприклад знайдіть композитора Єврея (ну може є 2), а скільки видатних музикантів євреїв- тьма. Так само і архітектори, і лікарі, і вчені. Єслі є якийсь видатний то знач спірив в когось працю.Ну не скажи... А даже и скажи. Сначала правда, например в физике, открой что либо стольже новое и фундаментальное, как СТО, ОТО.Вот она - толерантность!Не уважение к себе, и, следовательно, и к другим людям, а узколобое соглашательство. Рабская философия.
vanus Опубліковано 2 Лютого, 2008 в 20:31 #6 Опубліковано 2 Лютого, 2008 в 20:31 Ось і виплили всі євреї що є на форумі :-), сприйміть мої слова як глупеньку шутку в додачу до 1 посту. Особливо люмакс який здатен назвати антисимітом любого хто наступить йому на мозоль.Правда тільки в тому що я змішав правду з брехнею, а скільки після цього хочеться сказати. Говориш правду - нацист, мішаєш трохи брехні - антисеміт, брешеш - комуніст. Цікаво хто ж то придумав вішати такі ярлики на людей змінюючи історію...
Гість Zibers Опубліковано 2 Лютого, 2008 в 22:23 #7 Опубліковано 2 Лютого, 2008 в 22:23 Блін.. і вроді жалко їх, а з другої сторони я розумію якусь незрозумілу ненависть до них. Обясню не для флуда правда.Якщо відкинути в сторону узколобість і включити ширину поглядів, фантазіїї, домислів і загалом теорій - які поєднують в собі незрозумілі історичні факти в сучасному (історичному научному пояснені) випливає.1. Прибульці були на раніх етапах еволюції людства (з Венери (згадки в книгах Майя і Вавілонських літописах)) і з Сіріуса (незрозумілі нам знання африканського племені дагонів про системі, її будову і т.д)2. В біблії явно вказано що батько Ноя був "сином неба" (на даний момент нема під рукою джерела (в біблії шукати влом) для цитати) і т.д. що загалом пояснює що цей народ був генетично змінений або в ньому присущі інші корені.3. Вони (євреї) дуже (по різних причинах) відрізняються від інших народів, етнічних груп, чи расових поділів. Особисто я якось більш толерантно відношусь до негроїдів, монголоїдів + червоношкірих (історично жалко пацанів), але не до євреїв, причини не можу сказати, не знаю. Ось сьогодні хлопчина 7 років награв при мені 2 мелодії що знав і вмів на бандурі, так за серце взяло, такою приємною і рідною була ця музика....що я здивувався, не знав що мені подобається це, хоча і інші класичні інстументи не на останьому місці, але...рідною відчувається тільки бандура, сопілка і гуцульські довгі сопілки (назви не зна). І хто скаже..звідки така любов до народних інструментів як і антилюбов до євреїв (і не тільки до них...але ці інші вже суто стосуються історії України, її незалежності, мови і т.д).
foxx77 Опубліковано 2 Лютого, 2008 в 22:58 #8 Опубліковано 2 Лютого, 2008 в 22:58 Евреїв можна не любити хочаб за те, що вони казнили не винну людину, спасителя людства. З другої сторони це був вибір Бога. І евреї були інструментом. Але прислівя - "Диму без вогню не бувае" , ніхто не відміняв, І те що говорять про евреїв, це не просто так!!!, Взяти хоча б історію "Еврей Зюсс". Або взяти параноідальну властивість евреїв піднімати ХАЙ, коли прищімляють, хоть словечком, їх "божествений", "багатостраждальний", а насправді, ніде не любимий!!!, скрізь гонимий!!! зброд! , які силою, забрали землю в палестинців, і встигли пролізти скрізь.П.С. Люмакс, хоть і еврей, але завжди, відрізнявся обєктивністю, ІМХО. Еврей еврею, рознь. Але ще раз, "Диму без вогю не буває...
троцкист Опубліковано 3 Лютого, 2008 в 12:43 #9 Опубліковано 3 Лютого, 2008 в 12:43 Ужас..Люди, это ж как надо СЕБЯ не уважать?! Чтобы рассуждать подобным образом?
vanus Опубліковано 3 Лютого, 2008 в 13:09 #10 Опубліковано 3 Лютого, 2008 в 13:09 Так народ достатньо. Всі ми Варті поваги і всі наші національні якості варті існуванню і процвітанню. Такшо тему закриваю. Не забуваєм що всі ми друзі хоч і любим посперечатись.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.