Перейти до змісту

Потрібен хлопець на 1 день, неважка фізична робота

drozl

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Колоти піноблок на крошку (б'ється легко)

Робота з 10-ти до 18-19-ти. мінус обід

Плачу 80грн., + премію 20 (в разі успішного виконання та загрузки додатковими (неважкими) завданнями)

Опубліковано

80 грн??? Так це ж практитчно робота за їжу!

Ще до підняття цін робота посібника оцінювалась не менше, як 150 грн за день.

Ми взагалі по 200 платили.

Опубліковано

80 грн??? Так це ж практитчно робота за їжу! Ще до підняття цін робота посібника оцінювалась не менше, як 150 грн за день. Ми взагалі по 200 платили.

Цікаво чи автор згодився б маслати піноблоки цілий день за 80 грн. і +20 грн.(можливо) за виконання додаткових завдань)))?
Опубліковано

Тільки не треба казати що у нас люди не отримують зарплат в районі 1500грн! П.С. за 200грн підсобником то це навіть круто!

Опубліковано

До чого вся ця мова? Не буде бажаючих на 100 (80 + премія) - ціну буде піднято. Ринок. :)

А за 200, вибачте, це або

1. відра з цементом тягати,чи щось подібне (менше просто совість не дозволяє брати за таку роботу)

2. Фахівець/напівфахівець, який щось може/знає/робив.

В мене робила людина на такій роботі, так до обіду десь четверть кубу було "змолочено", правда він з Донецька був, біженець, шахтарі такі вміють працювати, шоб там про них не казали.

Опубліковано

Добре, 120 гривень + премія влаштує широкий загал? Я тільки пробую нащупати справедливу ціну, зараз на ринку буд послуг ніхто толком не знає, цін. Роботу цю я робив, знаю, що вона неважка.

Опубліковано

Не хотів тут викладувати, але гаразд, щоб та людина, яка погодиться на роботу, мала на увазі, що автор теми не зовсім адекватний, за мінус з моєї сторони, почав мені погрожувати в приваті і написав таке:

Bezymiannyi1.jpgi.gif

Опубліковано

Не хотів тут викладувати, але гаразд, щоб та людина, яка погодиться на роботу, мала на увазі, що автор теми не зовсім адекватний, за мінус з моєї сторони, почав мені погрожувати в приваті і написав таке:

Bezymiannyi1.jpgi.gif

Як ще зустрітися "поговорити" не запропонував:)

Опубліковано

А скакати по темам і ліпити підряд мінуса - адекват?

Незгідний - просто постав мінус. Ще раз незгідний - пиши в тему. Ще незгідний - велкам ту приват.

А публікація даних привата - - на деяких поважних ресурсах за таке - бан. Пожиттєво. І це - справедливо, я вважаю.

Як ще зустрітися "поговорити" не запропонував :)

Нашо він мені потрібен? Це просто - "буковки в інтернеті" Аватар. :)

Опубліковано

Я шукав (і шукаю) справедливу ціну. В сторону підвищення - теж, прошу завбачити. Просто "вниз" іти легше :)

Опубліковано

Я намагався тебе "заспокоїти". Причому робив це повільно,щоб ти міг оговтатись. І в приват писав (згодом,коли побачив, що не діє)

А ти мене хотів загнати мінусами під червону табличку, знаючи що:

1. це "анонімно" (принаймні дехто вважає, що це анонімно ;))

2. В тебе понад 200 плюсів, і загнати тебе в мінус Учасник не може. Не може В ПРИНЦИПІ, так як в нього кнопка (-) ВІДСУТНЯ :)

Доводиться часом таких борзих "неуловимих нінзя" вчити. Ще потім подякують (може) :)

Для форума це тільки на користь (імхо)

Опубліковано

Від чого заспокоїти? Я спокійний :) Мінус вище - мій :)

Перш за все вчися гідно цінувати людську працю та критику на свою адресу.

Опубліковано

Ой люди не сваріться Ви і так видно що всі справжні українці!!!! Тут на Борді легше з кимось розсваритись чим знайти те що шукаєш!!!

Опубліковано

За інших - не розписуйся. Я спокійний, як удав :)

На буковки в інтернеті мені начхати. На мінуса - теж. Замінусуєте - перейду на інший комп і заведу нового користувача. Дехто по 5 раз вже так тут зробив.

А щодо чужої праці - ти будову вів? Ти з майстрами спорив? Не знаєш - мовчи. Walk in my shoes, ok?

Опубліковано

За інших - не розписуйся. Я спокійний, як удав :)

На буковки в інтернеті мені - плювати. На мінуса - теж. Замінусуєте - перейду на інший комп і заведу нового користувача. Дехто по 5 раз вже так тут зробив.

А щодо чужої праці - ти будову вів? Ти з майстрами спорив? Не знаєш - мовчи. Walk in my shoes, ok?

Будував два будинки - під Луцьком і під Києвом, і що з того?

Опубліковано

Міряємся піськами? Я збудував значно більше, не буду тут хвалитися. Тобі - 32, мені набагато більше. Просто був час, от і все.

Кнритику - завжди готовий сприймати, вона корисна , навіть дуже. Не люблю тільки ударів у спину у вигляді анонімних мінусів в даному випадку.

Опубліковано

Міряємся піськами? Я збудував значно більше, не буду тут хвалитися. Тобі - 32, мені набагато більше. Просто був час, от і все.

Кнритику - завжди готовий сприймати, вона корисна , навіть дуже. Не люблю тільки ударів у спину у вигляді анонімних мінусів в даному випадку.

а поводиш себе яке мала дитина

може то би до тебе найнятись та "наколоти тобі блоків" :_04:

Опубліковано

А ти себе як поводиш? Як шкоднік малий, нє? ;) Причому ЧСВ over 9000.

може то би до тебе найнятись та "наколоти тобі блоків

Ні, дякую. Ти б мені там "наработал", я уявляю! :_07:

Опубліковано

Ще раз впевнююсь, що на Борді не можна людям пропонувати роботу, бо обісруть як автора.

Притому що всі тут "пісатєлі" сидять дупою перед монітором цілими днями. А кому потрібна робота - подзвонить і заробить 100-150грн.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...