Перейти до змісту

Шукаю водія....

Garfild

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня усім. Я шукаю водія з машиною на липень місяць з 18 по 20 , який зможе забрати з Німеччини Берлін ( 1 - 2 ) людии і доставити/привезти в Луцьк. Чому так рано пишу оголошення ? Я привикла все планувати наперід. Це немає бути спеціальний виїзд Луцьк-Берлін, а людина, яка по своїм справам або бізнесу їздить за кордон, тому що це звичайно тоді буде інша сумма грошей. Водій повинен бути порядним і відповідальним, усе ж таки дорога не маленька.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

стільки людей їздить за кордон і в ту саму Німеччину і ніхто не може/не хоче забрати людину ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

скільки платите? наявність багажу?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

skazitj byd laska wu swojy ciny, a z bagazy tilku swoji rechi.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пошукайте на бла-бла-карі або попутчику - спеціальних сайтах, моя сестра так постійно курсує в Німеччину та назад.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пошукайте на бла-бла-карі або попутчику - спеціальних сайтах, моя сестра так постійно курсує в Німеччину та назад.

a scho ce za sajtu, napushitj meni, bydj laska.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В принципі можу забрати, 2-3 рази на місяць катаюсь, тільки зараз точно сказати неможу бо то ше треба дожити до липня

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

bylo bu dyze dobre.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:_04:Відповідь - в приваті, не знаю, чи можна тут робити посилання.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Краще з лаветою найти хто буде вертатись, там і бус великий, і спальник є. Їздять багато бусів кожну суботу, вертаються десь в Середу-П'ятницю. По ціні від 50 до 70 євро.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Краще з лаветою найти хто буде вертатись, там і бус великий, і спальник є. Їздять багато бусів кожну суботу, вертаються десь в Середу-П'ятницю. По ціні від 50 до 70 євро.

так я і їжджу автовозом і з лаветою можливо вдасться забрати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

wse dyze dobre, ale ja hochy bytu na wsi 100% bytu wpewnenojy, tomy scho, jakscho ne polychajetsja, to meni potribno kyputu bilet, a jogo moze yze w ostanni dni ne bytu, jakos tak.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ysim djakyjy, temy mozna zakruwatu, wodija znajshla.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...