Перейти до змісту

Чужие Против Хищника: Реквием / Aliens vs. Predator: Requiem (2007) DVDRip

Zheny@

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Знайшов на фтп три файла. Хто качав чи хто заливав краще:) скажіть який з файлів вартує скачати переглянути?

Ще б на розмір і розширення файлів звернув увагу і небуло б таких запитань :)

4uzoy.Protiv.Hischnika.2004.DVDRip.DC.avi - 1.46Гб.

Chuzhie.Protiv.Hischinika.DVDRip-naf.avi - 698мб.

Чужие против Хищника 2.avi - 1.31Мб

в кожному щось підозріле і що вибрати :) про останній я взагалі мовчу :)

• Відповідей 51
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

ти шо п"яний?

4uzoy.Protiv.Hischnika.2004.DVDRip.DC.avi - 1.46Гб -- почитай добре. це перша частина. 2004 р.

Chuzhie.Protiv.Hischinika.DVDRip-naf.avi - 698мб. -- якась галіма екранка.

Чужие против Хищника 2.avi - 1.31Мб -- це те шо залив Женя. нормальна екранка :)

Опубліковано
ти шо п"яний?

4uzoy.Protiv.Hischnika.2004.DVDRip.DC.avi - 1.46Гб -- почитай добре. це перша частина. 2004 р.

Chuzhie.Protiv.Hischinika.DVDRip-naf.avi - 698мб. -- якась галіма екранка.

Чужие против Хищника 2.avi - 1.31Мб -- це те шо залив Женя. нормальна екранка :)

майже правильно :)

тільки на 698 це та екранка, що залив Женя, а вот на 1,31 це взагалі відеоролик :D

• 3 тижня потому...
Опубліковано

ПЕРЕГЛЯНУВ

чесно кажучи сам фільм не дуже.думав що буде краще.

а на рахунок якості то я вважаю що досить не погана-

як для екранки :huh:

Опубліковано

Що саме?

В архіві картинка в БМП (не можна таких аттачити) а залити хм.. щось не догнав .. сонний був.

загалом там скріншот робочого стола із двома фільмами різної якості.

в Джпег не показує зображення (чорна картинка) при скріншоті робочого столу..

Опубліковано

Та в тому то й річ - що той перший що я залив - кращий.. а цей новий - кудись поспішає.. виперджає старого у часі.. при синхронному запусканні..

качайте той, що є.. єдине що є краще в новому - переклад і все.. картинка більш тускла. ..

Опубліковано
у Зевса рип нормательный, не нада... и уже давно....

другое дело, шо народ к такому не готов.

HDTV?

то хай Зевса заллє свій... якщо це ДВД-ріп ^_^

Опубліковано

Дивився гарної якості і з 6-ти канальним. Фільм це не врятувало.

Режисер взяв занадто важку ношу і як і першу частину, завдання не виконав навіть на 40%.

3.ЬІ. Іграшка AVP і AVP2 в свій час здійснила прорив, ігрова механіка вдало поєднувала життя 3 рас. На РС було страшно вперше з часів Думчика.

В фільмі такий повтор успіху був би можливий якби події розгорталися на далекій колонії і в майбутньому, за присутності на арені цивільних, військових, чужих, і хіщніка (можливо групи). Тільки ці деталі додали б фільму плюсів, не дарма всі фани переглядають 2-гу частину Чужих n-ну кількість раз.

Наступне. Зацікавити глядача, заставити його переживати, вникнути в атмосферу. Ніхто з глядачів не хоче бачити звичайне життя "пендосів" першу 3-ну фільму, а далі як їх їдять - це скучно. Набагато цікавіше, коли в фільмі для головних героїв приходиться зовсім туго і коли чужі не "тупі" корови, а дійсно машини вбивства.

Ну і про баланс незабути. Коли Люди можуть дати серйозний опір всім. На мою думку саме це і загубило обидві частини АВП.

Людей хавають чужі, чужих хижаки. А зброя стріляє оскільки-постільки. ИМХО краще б зняли 5-ту частину про колоністів і іх боротьбу за виживання!!

Опубліковано
Dif мабуть має на увазі першу частину :0

а тут вже другу обсмоктуємо.

фигасе.... я так отстал????

Aliens.vs.Predator.Requiem.(DVDRip,XviD,Rus)

звук - бонба просто!

долби пролоджик и все панты присуцтвуют.

Опубліковано
але вже Зевс гадіна...

залити то залив... а викласти лінк... :lol:

АНУ СКІНУЛИСЬ ЗЕВСУ ПО +

За образу БАН ;)

А лінк він не виклав і правильно зробив, незаслужили значить лінк :lol:

Опубліковано

fantazy, +1

Правильно зробив, що виклав лінк. Я тоже давно вже чекав ДВД-ріпа. А в Зевса завжди вони хорошої якості і звук тоже хароший. Я, наприклад, голосував за теми пришпілені (якщо він за те образився). Чому не викладувати лінк всім людям?

І ще. Ви знаєте? З"явилась нова компанія Zevs Інтертеймент. В нього всі права на всі релізи фільмів (від Інтерфільма також).

:D

P.S. Де він написав, що привласнює лінк того фільму? І що? Його так і забанили? :D

• 3 місяця потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...