Перейти до змісту

Цікаве та пізнавальне відео

Antiphase

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Часом натрапляю на дуже цікаве відео про рибалку, хочеться поділитися )

Ось тут просто шикарні підводні зйомки

• Відповідей 82
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

На ютубе выбрать поделиться, там будет ссылка.

Копернуть ее в буфер, на борде в вв кодах выброать медиа, туда скопировать ссылку.

В https, стереть s.

Отправить и все получиться.

Опубліковано

Друже Antiphase якщо можна так назвати? Ось це прикол м..... одна вудка,ось це рибалка,моя мрія!

Без питань, Друже! :)

А на рахуно кивок, мормишка, можемо спробувати, наприклад в Проміні на заросшему.

Доречі в Баківцях колись шикарна рибалка серед плавунів була, карпик, карасик, линь. Ніхто не чув що там зараз? Став, той що зліва від траси, як з Луцька їхати?

Опубліковано

Друже Antiphase якщо можна так назвати? Ось це прикол м..... одна вудка,ось це рибалка,моя мрія!

Без питань, Друже! :)

А на рахуно кивок, мормишка, можемо спробувати, наприклад в Проміні на заросшему.

Доречі в Баківцях колись шикарна рибалка серед плавунів була, карпик, карасик, линь. Ніхто не чув що там зараз? Став, той що зліва від траси, як з Луцька їхати?

Блін за тією роботою тільки що почитав твоє повідомлення :) , зацікавило на рахунок Променя, потрібно якось спробувати, а де він? як він? і що там?

Опубліковано

зацікавило на рахунок Променя, потрібно якось спробувати

Не був, але кажуть досить зарослий, треба на розвідку скакнути, як час появиться..

В Баківцях прошлого руку був проїздом, плавали карасі дохлі на лівому ставку

Прикро. напевно Електроніки ((((

Знаю, ще один ставок файно зарослий, треба буде в колег розпитати ;), попередньо не хочу казати де це ;)

Опубліковано

цікава ідея

Пишу чесно, я нічого не поняв :_07: Шо це?

це взалі то клеюча фольга, вона в будівництві використовується, суть в тому що можна обклеїти воблер , якщо вже згризиний,або ж доповнити

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...