Перейти до змісту

Потрібний менеджер з постачання запасних частин до с/г техніки

Jaguar-35769

Рекомендовані повідомлення

Основні функціональні обов’язки:

• Замовлення запчастин до с/г техніки;
  • Ведення переговорів з постачальниками та клієнтами;
  • Збільшення об'ємів продажу запчастин;
  • Робота з існуючими клієнтами та постійний пошук нових;
  • Внесення замовлень в інформаційну систему, опрацювання їх відповідно до затвердженого алгоритму;
  • Аналіз руху товарів, формування замовлень
  • Формування складу запасних частин;
  • Контроль залишків товару на складі;
  • Аналіз ринку збуту та конкурентів запасних частин.

Вимоги до кандидата:

• Вища освіта (технічна)
  • Досвід роботи в продажах запчастин
  • Знання будови с/г техніки
  • Знання 1С бухгалтерії (або навчимо)
  • Відмінні комунікативні навички, уміння вести переговори
  • Відповідальність та орієнтованість на результат
  • Ініціативність

Наявність прав категорія «В» (не обов'язково)

Ви можете надіслати своє резюме на електронну адресу:

Або зателефонуйте до відділу по роботі та управлінню персоналом за тел..:
050-438-59-56, (0332) 786-526

P.S. Добавлю від себе. З/п = ставка + відсоток з продажу. Ставка за домовленістю 2000-2500 грн. На протязі 2-х місяців випробувальний термін, який оплачується. Працівнику надається робоче місце + корпоративний телефон. Після проходження випробувального терміну і коли працівник ввійде в курс справи зарплата відповідно буде збільшуватись від продажу, в середньому через 4-6 місяців може досягати 4000-5000 грн/міс.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То вам потрібен менеджер з постачання, чи менеджер з продажу? Бо назва теми не сходиться з текстом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У функції даної людини включають в себе як основне: контроль наповнення складу, моніторинг ринку запчастин. Безпосередньо продажем займаються інші люди як на філіях так і в центральному офісі, але основний склад знаходиться в Луцьку, тобто всі продажі безпосередньо будуть контрольовані Вами, але згодом дуже багато клієнтів будуть телефонувати напряму. Якби шукали лише менеджера з постачання, оплата описувалась лише ставкою, а так як говориться про ставку + %, відповідно функції продажу також будуть мати місце.

То вам потрібен менеджер з постачання, чи менеджер з продажу? Бо назва теми не сходиться з текстом.

Вас зацікавила дана тема?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5000 це максимум?....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Маленька зарплата на такі вимоги. Повинна бути не менша ніж 7 тим. Я продаю продукти харчування з оборотом 1 млн в міс маю більшу зп як тут. ЖАДНІЧАЮТЬ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5000 це максимум?....

Ні.... це все згодом в процесі роботи... все залежить від об'єму продажу

Маленька зарплата на такі вимоги. Повинна бути не менша ніж 7 тим. Я продаю продукти харчування з оборотом 1 млн в міс маю більшу зп як тут. ЖАДНІЧАЮТЬ

Чесно кажучи, я за Вас радий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не роботодавець. Все залежитиме від Ваших переговорів з керівництвом і обговорення всіх нюансів.

Сам працюю на такій же посаді. Наразі мене все влаштовує.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 5 місяців потому...

Актуально.

Потрібний менеджер з постачання запасних частин до с/г техніки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Актуально.

Потрібний менеджер з постачання запасних частин до с/г техніки.

Розглядається як варіант - випускники або студенти 5-го курсу ЛНТУ напрямку с/г машини.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сам працюю на такій же посаді

посада на цій же фірмі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сам працюю на такій же посаді

посада на цій же фірмі?

Так.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я вот якшо чесно взагалі не розумію навіщо продавцеві технічна освіта???

П.С. я гуманітарій, і це ніразу не мішає мені працювати, налагоджувати, читати креслення, та ремонтувати всіляке обладнання...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я вот якшо чесно взагалі не розумію навіщо продавцеві технічна освіта???

П.С. я гуманітарій, і це ніразу не мішає мені працювати, налагоджувати, читати креслення, та ремонтувати всіляке обладнання...

Якщо Ви "самоучка" - це дуже чудово.

Людині з технічною освітою легше і швидше навчитись (згадати) по будові комбайнів, тракторів, оприскувачів, плугів, мульчувачів.... і т.д. (в залежності від того напрямку, чим буде займатись даний працівник), принцип роботи основних вузлів та періодичність виходу з ладу їх елементів для забезпечення наявності даних запчастин на складі.

Повірте, приходять люди, як Ви кажете "гуманітарії", і коли їм розказуєш принцип роботи - друга співбесіда, в більшості випадків, не відбувається.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Jaguar-35769, чим відрізняється якийсь вузол якогось трактора на вашій фірмі від буханки хліба в супермаркеті? Якщо менеджер толковий - він буде давати хороший результат незалежно від того як називаються "ходові" номенклатурні одиниці. Так само нормальному менеджеру чи продажнику пофіг що продавати - чи газонокосилки чи гіроскопи до Шатлів. Тому не звужуйте для себе коло пошуку. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Jaguar-35769, чим відрізняється якийсь вузол якогось трактора на вашій фірмі від буханки хліба в супермаркеті? Якщо менеджер толковий - він буде давати хороший результат незалежно від того як називаються "ходові" номенклатурні одиниці. Так само нормальному менеджеру чи продажнику пофіг що продавати - чи газонокосилки чи гіроскопи до Шатлів. Тому не звужуйте для себе коло пошуку.

Я з вами повністю згідний, але наразі ми шукаємо менджера з постачання запасних частин і людині, яка раніше цим навіть не цікавилась буде трішки тяжко зорієнтуватись у вищеописаному.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...