Перейти до змісту

риба гарячого копчення (линок, скумбрія)


oyoyoy

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

на вихідні планється гаряче копчення копчення риби

як і раніше лишень натуральні спеції, коптіння на дереві без використання рідкого диму- тощо.....

на вихідні буду робити- линок і скумбрію, при бажанні пишіть

ціни будуть на завтрашній ранок- подивлюся, що по чому, визначусь.

прохання замовляти завчасно- щоб встиг замаринувати

Опубліковано

Хм... Я б не відмовився скуштувати скумбрії. Потрібна на неділю. Яке мінімальне замовлення? Потрібно 2 (дві) хороших рибини :)

Опубліковано

на вихідні планється гаряче копчення копчення риби

як і раніше лишень натуральні спеції, коптіння на дереві без використання рідкого диму- тощо.....

на вихідні буду робити- линок і скумбрію, при бажанні пишіть

ціни будуть на завтрашній ранок- подивлюся, що по чому, визначусь.

прохання замовляти завчасно- щоб встиг замаринувати

Будуть замовлення, буде й пропозиція, чи не так? А розміри і склад копченої продукції можна регульнути за домовленістю, я так вважаю. Конкуренція! Звертайтесь) І про ціну домовитись також...

Я би попіклувалась іще про купу деталей окрім самого замовлення! Тут є нюанси... Можна зробити набагато цікавіше ніж просто подача холодної прокопченої риби...

Можна зробити набагато цікавіше ніж просто подача холодної прокопченої риби... чи розігрітої навіть.

Опубліковано

Iresjka, автор ніби мову завів про звичайну рибку.

Я думаю трюфелів, рюшечок, тамади і хороводів до цього дійства зовсім не тра ;)

Опубліковано

2.4. Оголошення обов’язково повинне містити ціну, а також інші важливі характеристики, як то фізичний стан, кількість, причини продажу, несправності, властивості, характеристики, фото і т.д. Допускається розміщення зовнішнього посилання на ресурс, який містить характеристики, фото, контактні дані і т.п. інформацію

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...