Перейти до змісту

Мене побив водій...

Poison

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я б на місці ТС одразу зателефонував в самооборону, потім до когось зі знайомих велосипедистів.

Далі гуртом процес пішов би веселіше.

Poison, оскільки справа заглохла, виклади хоч детальну інформацію про водія.

• Відповідей 143
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Боярчук Петро Євгенович Горохівський район село Звиняче Незалежності 19 тел 0669265316 1988р.н керує Ланосом темносинім АС4514ВМ

Опубліковано

Весело, схоже це мій одногрупник

як завжди на борді знайдуться знайомі)))

Щиро шкода ТСа, але побої в будь-якому випадку треба було зняти, може ще не пізно?

Опубліковано

На правах оффтопу:

Почитав я ото все і дещо таки до мене дійшло.

Конкретніше - чому в Луцьку останнім часом значно збільшилась кількість велокрадіжок.

А ще точніше - чому кількість цих злочинів буде рости, а не зменшуватися.

Опубліковано

fedot, то відкрийте і нам завісу цієї таємниці

Без проблем.

Згадайте, як якийсь період часу, в Луцьку активізувались напади на таксистів.

Держава в обличчі МВС активно жувала соплі.

Таксисти згуртувалися. Після почутого "кодового" слова в ефірі, за 2-3 хвилини в "зоні сигналу" було 5-10 машин. І є така неофіційна інформація, що певна кількість осіб нехіло вгребла люлєй, і лише 2-3 було "здано" органам.

По факту - напади припинилися.

А я читаю надцяту сторінку про "А-а-а-а!!! Скомуніздили дорогущий велосипед!!!", попри значну кількість велосипедистів, АВЛ і т.д замість того, щоб, нарешті, прочитати "злодія/2-3-4-5 детектед, профілактична бесіда проведена".

Самоорганізованості нема, наша біда в тому. Як про велосипеди - так і у війні. Значить, більшість людей така ситуація влаштовує. Держава, як мінімум зараз, за людей думати не буде.

Опубліковано

fedot, все нормально і на мазі у велосипедистів, у т.ч. в співпраці з міліцією та Самообороною. Але не все так швидко робиться.

Опубліковано

хоча скепсис переважує

а якщо я тобі скажу, що в Луцьку є кілька велоприманок з ЖПС, які лишаються непристібнутими у різних місцях під контролем СО та міліції - твій скепсис знов переважатиме? ;)
Опубліковано

Є таке чарівне правило "трьох Д" і пелька на замку якщо не можеш постояти за себе, водій явно дебіл, а велосипедист його зпровокував матом. і велосипедисту буде урок на все життя, що неуй матюкатися, а з воділою все ясно стовп чи кортік під ребром його явно чекають. І ще велосипедистам постійно існує загроза від водіів, бо кожен мабуть третій воділа урод і цей селюх з горохова не виключення.

Опубліковано

Basil, про побої в міліції нічого не сказали.

Я вже хотів пройти мимо, бо з людиною яка не чула що треба б знімати побої нема про що говорити.

Але, ну йтм! Ну мєнти такі мєнти! По ходу горбатого могила тільки справить.

Опубліковано

Basil, про побої в міліції нічого не сказали.

Я вже хотів пройти мимо, бо з людиною яка не чула що треба б знімати побої нема про що говорити.

Але, ну йтм! Ну мєнти такі мєнти! По ходу горбатого могила тільки справить.

Він думав що там буде добрий дядя стьопа міліціонер!

Опубліковано

Та блінннн..... Їхав таксіст собі як всігда зівая ртом,підвернувся йому велосипедист, таксист сам в шоці чють не наїхав на людину, до повного щастя те чудо ще х*ями обклало, таксист на емоціях вискочів і наваляв (ну лящами би обмінялися тай все, копати то явно перебор, но непонятно яка там ситуація була) ... ТС думав просто можна всіх нах посилати, а коли за це отримав звізди то почав тупо нити яке несправедливе життя.

Братан, на дорозі постійно така фігня. Якщо Бог не наградив козацьким здоровям - то трохі прислуховуйся до інстинкту самозбереження. Поїхав би собі дальше і ти був цілим, і борда в спокої. А то спочатку всіх матами класти, потім нити шо п/зди получів. якби ти був крепшим, то наваляв би таксісту і він би тут нив, і вся орда писала би .... що бідолашний таксист - треба знайти вилупка якій на вєліку так познущався над ним і того велосипеда вставити йому в сраку.... така вот правда жизні... Не захищаю таксиста но і ТС явно там з рильцем в пушку.

Опубліковано

Та блінннн..... Їхав таксіст собі як всігда зівая ртом,підвернувся йому велосипедист, таксист сам в шоці чють не наїхав на людину, до повного щастя те чудо ще х*ями обклало, таксист на емоціях вискочів і наваляв (ну лящами би обмінялися тай все, копати то явно перебор, но непонятно яка там ситуація була) ... ТС думав просто можна всіх нах посилати, а коли за це отримав звізди то почав тупо нити яке несправедливе життя.

Братан, на дорозі постійно така фігня. Якщо Бог не наградив козацьким здоровям - то трохі прислуховуйся до інстинкту самозбереження. Поїхав би собі дальше і ти був цілим, і борда в спокої. А то спочатку всіх матами класти, потім нити шо п/зди получів. якби ти був крепшим, то наваляв би таксісту і він би тут нив, і вся орда писала би .... що бідолашний таксист - треба знайти вилупка якій на вєліку так познущався над ним і того велосипеда вставити йому в сраку.... така вот правда жизні... Не захищаю таксиста но і ТС явно там з рильцем в пушку.

Що ти верзеш. Ти що там був. Чи мо друг таксиста? Таке відчуття, що ти мудрець-провидець з бородою.

ТС попросив порад, тут йому дали конкретні інструкції і запропонували допомогу. Не скориставшись цим, він зарився в "подушку" і не відстояв свої права, був правий він чи не правий. Це діло ТС-а.

А в житті завжди жаліють слабшого і позаочі ненавидять сильнішого.

І для Борди спокій не потрібен, потрібно побільше цікавих тем і відвідувачів форуму.

Опубліковано

Хм... Выталік, poison, вроді як не худенький і не маленький хлоп... Ехфект неожиданості зробив сворє і чувак вигріб люля... Но не піти іне знять побої... Тут ти неправ... Воділу можна убло дуже красіво наказать так, шоб ше 10-му заказав лізти в зарубу до велосіпедістів... А тут ти сам винуватий, шо спустив все на тормоза. Мусорів можна тед юуло напрягти, шоб булками рухали, а не зуби скалили. Але то тре брати і робити, а не лягти і прикинутись ветошью, в надії шо всьо само пройде. Не пройде!

Опубліковано

Що ти верзеш. Ти що там був. Чи мо друг таксиста? Таке відчуття, що ти мудрець-провидець з бородою.

ТС попросив порад, тут йому дали конкретні інструкції і запропонували допомогу. Не скориставшись цим, він зарився в "подушку" і не відстояв свої права, був правий він чи не правий. Це діло ТС-а.

А в житті завжди жаліють слабшого і позаочі ненавидять сильнішого.

І для Борди спокій не потрібен, потрібно побільше цікавих тем і відвідувачів форуму.

Та це постійно одне і те саме. Я не друг таксіста, я їх послугами корстувався ще пару місяців назад по пару раз на день і бачив якіх хоч. За останні місяці сам вожу, бо купив машину і за ці два місяці мене два рази чуть не влупили. І то ще доказували, що це я не правильно їхав. Коли просто кажиш, що давай викличимо ДАІ і розсудять то сразу сідають за руль і їдуть без лишньої п*здьожі. Раз з поворота на моїй частині дорогі на зустріч вискакує став і руками маше, щей казав, що барани їздять))) а в нього під лобом знак стоп. Ну то шо йому доказувати, він поїхав собі і я поїхав дальше. Вже не кажучи про пішоходів з мобільними які в діагональ переходять дорогу в неположени місцях. коли таким робиш зауваження то там такі возмущєнія ніби я по їх квартирі їхав. Але без емоцій. спокійно і їдиш дальше, тож якщо воно теля то рано чи піздно ляже на капот комусь, менше реагувати треба на таких.

Суть в тому, що якщо відкриваєш рота і посилаєш людей то будь готовий, що тобі так це не подарують. Вот і вся причина побоїв ТС. А те що він велосипедист то це нічого не значить. Я написав якби він наваляв водію то всі писали би, що бідолашний таксист, давайте водії зберемося і будим п*здити велосипедистів. Це власна справа ТС, йому чітко сказали....вали зніми побої... він туда не йде по зараз чітко понімає шо він і спровоцировав цю ситуацію, бо якби він просто їхав і йому вискочили з машини і розбили голову то вже б той таксист давно був під слідством.

То моя власна думка, можна більше мінусів.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

На случай, если со мною что-то случится. Меня избил битой мудак на Prado. 2 удара битой по голове.

В центре Киева, на ул. Горького, водитель внедорожника Toyota Prado битой избил велосипедиста. Об этом пострадавший Ярослав кузьменко сообщил на своей странице в Facebook.

Парень двигался на велосипеде в правом ряду по дороге на Горького, в непосредственной близости на скорости ехал черный Toyota Land Cruiser Prado, водитель начал сигналить велосипедисту. "Видимо, его забавляет таким образом "ставить на место" велосипедистов (жестикуляцию и мимику я не цитирую)", — пишет Ярослоав.

Внезапно внедорожник остановился посреди дороги, из него выбежал водитель с битой и начал избивать ею велосипедиста по голове, спине и ногам.

Парня забрала скорая. "Я жив и почти здоров. Просто сильно болит голова, шея, спина и ноги", — написал он. Сейчас с помощью социальных сетей он пытается разыскать водителя, чтобы правоохранительные органы могли принять соответствующее решение по факту преступления.

24717-0.jpg

11665537_502112359954662_5267301206163594420_n.jpg

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...