Перейти до змісту

Шукаю майстра

vagus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Всім привіт! Шукаю власне майстра по мотокосі! Китайська коса! Заводиться добре якийсь трабл з приводом! Всіляки дилерські центри не пропонувати оскільки там буде відповідна сума! Всім дякую!

Опубліковано

Сходи до мужика на варшавку

від жд вокзалу прохід до мясного павільйону, в проході продають снасті і тд і тп,

Якщо заходиш від вокзалу то мужик буде по праву руку в контейнері заскленому

робив мені і пилку і мотокосу, роботою задоволений

Опубліковано

Ок так ідумав що до якогось кулібіна треба йти! А що там приблизно по ціні Ви платили!??? Хоть приблизно!

Опубліковано

Ми свою носили до старого ринку, ( навпроти тролейбусної зупинки) кажуть теж ремонтують непогано, по ціні нічого не скажу, бо нашу не відремонтували (в нас італійська, і напряг з запчастинами), а до китайських казав є запчастин валом.

Опубліковано

Сходи до мужика на варшавку

від жд вокзалу прохід до мясного павільйону, в проході продають снасті і тд і тп,

Якщо заходиш від вокзалу то мужик буде по праву руку в контейнері заскленому

робив мені і пилку і мотокосу, роботою задоволений

Підтримую, там отримував безкоштовну консультацію по експлуатації своєї техніки, цей як Ви кажете мужик і є сервісним центром по ремонту )))

Опубліковано

За фокстротом на пр.Волі біля штіля є хлопці, майстри на всі руки, на цьому й спеціалізуються. Є тел, як треба можу дати.

Пи.Си. мені багато чого ремонтували та до купи ліпили, ціни гуд, якістю задоволений.

Опубліковано

Только на Рованцы, Витя о66-952-16о4. Ремонтировал мне штиль! До этого где я только не был. Ремонтом Я доворен!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...