Перейти до змісту

Вологий фундамент

wasistdas

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В будинку низький фундамент, на рівні землі, цоколь два три рядки цегли.В будинку волого,мокрі стіни.Мені пропонувли вибити зі стіни кілька рядків цегли, наростити цоколь, покласти рубероїд. Підкажіть, чи є легший спосіб позбутися вологи в домі. Дякую

Опубліковано

Цікаво, хто вам заливав цоколь будинку?)

Купуйте гравій, засипайте підвальне приміщення 5-10 см ( далі по вибору стяжка т.д.тп. але бажано ще дати екструдований пінопласт , щоб видавлював вологу ) , також якщо ще не зробленні підлоги на першому поверсі, теж робіть що й з підвалом, і само собою 50-60 см прийдеть засипати по всій площі будинку.

Нарощувати цоколь будинку? Смішно, подумайте як себе може повести після цього ваш " цоколь ".

Опубліковано

А гідроізоляцію фундаменту по зовнішньому периметру уже відмінили?

Ну і як там з підлогою? Стяжка/дерево?

Опубліковано

але бажано ще дати екструдований пінопласт , щоб видавлював вологу )

тут главне не переборщить з товщиною, бо буде занадто сухо!

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Будинок побудований давно. Потім навезли піску і фундамент опинився на рівні землі. Будинок в долині,поверхневі води ,сирість-навіть дерева не ростуть. Про підвал і не йдеться,підлога звісно бетон,дерево зігниває буквально за рік. Тому і хотів підняти цоколь а потім і стіни вище на кілька рядків цегли. Щодо гідроізоляції по зовнішньому то який найоптимальніший варіант?

Опубліковано

Купуйте гравій, засипайте підвальне приміщення 5-10 см ( далі по вибору стяжка т.д.тп. але бажано ще дати екструдований пінопласт , щоб видавлював вологу ) , також якщо ще не зробленні підлоги на першому поверсі, теж робіть що й з підвалом, і само собою 50-60 см прийдеть засипати по всій площі будинку.

Нарощувати цоколь будинку? Смішно, подумайте як себе може повести після цього ваш " цоколь ".

Ще дурнішої поради треба пошукати... Екструдований пінопласт витісняє вологу!!!???? Куди??? Яким чином??? А засипати 50-60 см по площі будинку??? Це як??? По самі вікна??? Оригінально!

Опубліковано

Будинок в долині,поверхневі води ,

Копай ставок. Рівень поверхневих вод впаде, тай маса задоволення (не від копання звісно, а від риболовлі. В любу погоду і фазу місяця :))

Опубліковано

Ще дурнішої поради треба пошукати... Екструдований пінопласт витісняє вологу!!!???? Куди??? Яким чином??? А засипати 50-60 см по площі будинку??? Це як??? По самі вікна??? Оригінально!

"Кто о чем а я о строительстве." В кого яка фантазія.. =)

Для початку поцікався технологіями, як можна видавити вологу а тоді тикай , дядя.

Опубліковано

"Кто о чем а я о строительстве." В кого яка фантазія.. =)

Для початку поцікався технологіями, як можна видавити вологу а тоді тикай , дядя.

Будь ласка, скиньте мені посилання на статтю, де написано, що екструдований пінополістирол витісняє вологу. А то я напевне не все знаю. Та й вам не завадить почитати про методи боротьби з сирістю в будинку. Я нікому не тикав! Вихований, на відміну від декого...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...