Перейти до змісту

Підкажіть легкий наповнювач для бетону (заміна керамзиту)

drozl

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Потрібно на стяжку 2 поверх,треба щось легке, але міцне (на верх встануть перегородки з піноблоку). Керамзит виходить золотий, різні листові полімерні матеріали - брильянтові.

Думав спочатку використати биту цеглу, але, як виявилось - її питома вага (1600 кг/м3) ще більша ніж у гранітного відсіву (1470). Будівельне сміття, шлак - теж не варіант. Ідеальним був-би щебінь туфовий, в нього питома - 800 кг/м3, це як в плотного керамзиту, тільки де-ж його взяти?

Потреба є десь в 1.5-2 м3 такого добра, +1 за наводку.

Опубліковано

Можливо шлак підійде? Питома вага в основному менше 1000 кг/м3, в залежності від різновиду. Ціна низька, від 50 грн. за тонну.

Опубліковано

Шлаком не раджу, в теперішньому вугіллі дуже багато породи і вся вона за кілька років повистрілює і порве вам всю стяжку.

Купляйте керамзит і не економте бо потім вийде дорожче все переробляти.

Бачив деякі майстри в цементну стяжку добавляють пінопласт і металеву армуючу сітку, подробиць який саме пінопласт не знаю але як варіант цілком може підійти. можна навіть змішати керамзит з пінопластом.

Опубліковано

Шлак однозначно не радять. Пінопласт - теж - повторюсь, на стяжці стоятимуть блоки, просяде.

Мені одне не йде з голови - як цегла може мати питому вагу більшу за граніт? Певно мова таки йде за суцільні матеріали, а питома у граніта - 2600. Скоріш за все буде там бита цегла :)

Опубліковано

О, да, композитний матеріал стяжки! :) Гарно, навіть думав про це. Але суворі реалії великої будови такі, що це - несерйозно, майстрам об'єми давай, а не іграшки з експериментами :)

Опубліковано

Цегла в бетоні,ви що,ні в якому разі,через короткий час у вас буде не стяжка а чорт зна що.

Чому це? Це-ж всередині приміщення, замерзань "переходів через ноль" там не буде впринципі. Десь на відмостку ззовні - згідний - порве. Процентовка битої цегли - не більше 15%

(відро-півтора цементу, 4 - піску, 3 - керамзиту,1-2 відра цегли. На мішалку)

Опубліковано

Але суворі реалії великої будови такі, що це - несерйозно, майстрам об'єми давай, а не іграшки з експериментами

то вам майстри диктують умови чи замовник каже що йому потрібно?

в такому разі заливайте керамзитом і не видумуйте ніяких експериментів з цеглою чи шлаком, вийде хоч і дорожче але надійно.

Опубліковано

знайдіть бой газоблока, або піноблока, такого повинно бути багато, або на завод зайдіть чи ще десь.

Опубліковано

Але суворі реалії великої будови такі, що це - несерйозно, майстрам об'єми давай, а не іграшки з експериментами

то вам майстри диктують умови чи замовник каже що йому потрібно?

в такому разі заливайте керамзитом і не видумуйте ніяких експериментів з цеглою чи шлаком, вийде хоч і дорожче але надійно.

Керамзит - 1400 грн. куб. В мішках, Волиньголовпостач. Ще є клеванський, 1350, з доставкою, але там найо... І то - добре (замість 7-ми кубів один відомий тут форумчанин на зіл-130 привіз мені 5. Клянеться-божиться, що "так і було". Не знаю хто правий (треба було самому їхати, але понадіявся на людську порядність) Не хочу розбиртися в тій справі, просто більше вирішив не користуватися послугами і того, і тих.

Опубліковано

drozl,якщо вам до 2х кубів по ціні 1400грн то й те нак вже й дорого. ну або газо-піно блоки биті як вище підказали, других варіантів надійних мабуть і нема.

замовляли 7 а привіз 5 ну то платіть за те що привіз та й усе, невже важко кузов зіла переміряти й порахувати скільки є в наявності, і платиться по факту а божитись нехай собі й божиться хоч на інопланетян.

Опубліковано

Питання вирішене. В епіцентрі некондиції газоблоку вже нема :) В НЛ - некондиція в ціну кондиції, так, на майбутнє.

Опубліковано

а де взяли? може якщо є місце де багато! і постійно є, то напишіть в аккаунт, бо скоро може знадобитись))) буду вдячний.

Опубліковано

Брав півкуба битого піноблоку (важить на перший погляд ще менше керамзита). Плюс 2 куба керамзиту для надійності. Брав на Волиньголовпостачі. В мішках він там по 1400/куб (насипом-нема). Імхо кращої якості,ніж клеванський (дрібніша фракція, міцніший). З об'ємами там теж норм, переміряв 1 мішок відром - майже 6 відер 12 л. .

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...