Перейти до змісту

Троїть авто + димок

Andreyxxx

Рекомендовані повідомлення

Сьогодні їхав з роботи, авто поводило себе як завжди. Коли доїхав до будинка автомобіль на холостому почало трішки трусити, при різкому натисненні на газ , авто трусить а потім наберає оберти. З труби іде димок, як мені здається він 100% не білий та звук бух-бух. Запах ніби щось "жариться" :) Масло та тосол в нормі. Провода, катушка нові. Авто робить на ГБО 2.

Прикладав лист бумаги до труби, то там залишається тільки конденсат та чорне кільце від труби, який через 2-3 сек випаробується. Жирних та закопчених слідів не виявлено. Моя думка - це свічка. Авто омега А 2,0

Хто що думає ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

може свічка, може котушка

найпростіше подивитись свічки, поміняти на інший комплект

якщо ж не виключати котушку і нема свічок запасних,

якщо 4 котушки знімаєте по одній і котушку зі свічкою із напарником перевіряєте, притуляєте свічку металевою частиною (тільки не зубчиком) до двигуна,

напарник заводить на пару секунд, є іскра, наступна котушка, так виявите несправну пару, змінивши місцями свічку з іншої робочої пари, можна визначити, що саме несправне.

і якщо діагностуєте щось по вихлопній, тоді краще переключити на основне паливо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в першу чергу перевір на бензині як машина себе веде. газ дуже примхливий до якості іскри на відміну від бензину.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Завтра куплю комплект свічок та поставлю. Надіюся, що діло у них.

в першу чергу перевір на бензині як машина себе веде.

Стидно казати - бензина 0 :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не вздумай газові свічки купувати - туфта повна. тільки рекомендовані виробником!!!!

а як себе бензонасос почуває? чи відключений?)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вже забувся що таке бензонасос та бензин :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

іскра на повітрі, ніразу не гарантія того, що вона буде в камері згорання, або може бути млява, і не запалить паливно-повітряну суміш як слід.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вже забувся що таке бензонасос та бензин :)

колега декілька разів на стартері до заправки дотягував (метрів 50) ))) прораховувався трішки по пробігу на лежачій стрілці)))))

іскра на повітрі, ніразу не гарантія того, що вона буде в камері згорання, або може бути млява, і не запалить паливно-повітряну суміш як слід.

для цього є спеціальні вакуумні апарати. багато свічок новеньких забраковували при перевірці)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Найбільше мене лякаэ цей дим, запах чи то масло горить чи ще щось. Всі інші симптоми на запалення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Конденсатор... мабуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Найбільше мене лякаэ цей дим, запах чи то масло горить чи ще щось. Всі інші симптоми на запалення.

в моїй Епіці з під капота теж ніби маслом гарячим попахувало, особливо після різкої зупинки. так і не знайшов причини. містика)))))

а якщо з вихлопної запах, то думаю вирішиться разом з троїнням)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Конденсатор... мабуть.

Який?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І так, заміна свічок не допомогла. Після того як зняли головку було виявлено пропалену прокладку та сама головка на 4 циліндрі. Прокладки куплено та замінено, залишилося зовсім трішки зібрати. Всім дякую за поради.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...