akremsk Опубліковано 5 Травня, 2015 в 18:37 #1 Опубліковано 5 Травня, 2015 в 18:37 Добрий вечір, Маю вдома електронні ваги Zelmer 34Z051. Ваги працювали справно декілька років, дуже подобались. Проте під час заміни батарейки просто вимкнулись і не вмикаються! Заніс в сервіс кажуть всю мікросхему потрібно змінити, але схеми в продажі немає (так сказали). Керуючись порадами сервіса потрібно просто викинути прилад, що мені зовсім не підходить. Електроніка зважувача дуже проста (фото) може хтось дружить з такою електронікою та зможе оживити прилад. Дякую
nickel Опубліковано 5 Травня, 2015 в 18:48 #2 Опубліковано 5 Травня, 2015 в 18:48 Також маю дохлі ваги Зелмер тільки напольні. В сервісі сказали те саме. Приєднуюся до ТС.
tys4a Опубліковано 5 Травня, 2015 в 18:58 #3 Опубліковано 5 Травня, 2015 в 18:58 на третьому фото видно, шо згорів кондюк, резистор, чи як воно там (підписаний RX2). думаю проблема в ньому, хоча можу помилятись
volker78 Опубліковано 5 Травня, 2015 в 19:14 #4 Опубліковано 5 Травня, 2015 в 19:14 на третьому фото видно, шо згорів кондюк, резистор, чи як воно там (підписаний RX2). думаю проблема в ньому, хоча можу помилятись помиляєшься, там нічого не було тут скоріше всього відвал "соплі" від плати, це норм дефект для кітай-подєлок, якщо провода від батареї до плати цілі і "+" "-" не попутали можна погріти "соплю", а вдруг допоможе
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.