Перейти до змісту

Бюджетний фікс

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня! Планую зібрати бюджетний фікс :_39: (для початку сінгл спід) для не тривалих поїздок в межах Луцька.

У чому відмінність між трековими і шосейними рамами хвз та яку зних обрати (ваші пропозиції :_02:)?. Які можуть виникнути труднощі при складанні? І т.д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це вже після превірки гальм :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

різниця в дропаутах, на трекову раму не поставиш задні гальма вібрейки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можу проконсольтувати, можу запропонувати готовий варіант.

тут в особистих повідомленнях або в вк, контакти в підписі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

було б добре тут, бо мені теж цікаво :) яка зараз адекватна ціна на хвз і чи можна в Луцьку купити, і в скільки обійдеться орієнтовно пофарбувати, замінити задню зірку, шатуни (чи потрібно міняти?) передню зірку. ну і що там ще потрібно замінити, може я не знаю. А ще як буду дешевше, купити вел цілий чи фремсет, а потім вже все навішувати? Дякую

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на днях маємо дозібрати фікс на продаж, на рамі хвз старт-шоссе. ціна приблизно 3300 буде. шось схоже на це:

5XZp_sDesPQ.jpg

Пофарбувати і замінити деталі не проблема, треба бачити, шоб сказати в скільки обійдеться. Пофарбувати це 300 грн(разом з підготовкою, матеріалами) - це якшо нам привезете раму з вилкою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а якщо робити фрівіл, потрібно міняти задню втулку і каретку? і при 177 см зросту яка ростовка буде зручною? по таблицях глянув ніби 56, правильно?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а якщо робити фрівіл, потрібно міняти задню втулку і каретку? і при 177 см зросту яка ростовка буде зручною? по таблицях глянув ніби 56, правильно?

Якшо фрівіл то задню втулку можна не міняти, зняти 5-рик і накрутити фрівіл. ростовка 54-56.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо фрівіл такого ж діаметру

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

а ці колеса стануть на хвз чемпіон?

http://velo-fox.com/velozapchasti_aksesuari_sport_inventar/oboda_velozapchasti_snaryazhenie/00797__Koleso_v_sbore_28_Dvojnoj_Obod_MAYA_RIMS_PERED

http://velo-fox.com/velozapchasti_aksesuari_sport_inventar/oboda_velozapchasti_snaryazhenie/00796__Koleso_v_sbore_28_Dvojnoj_Obod_MAYA_RIMS_ZADNEE

якщо не підійдуть то які є ще варіанти бюджетних клінчерних ободів які підійдуть на втулки чемпіона

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стануть, можливо трохи пера доведеться розігнути.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...