Перейти до змісту

Потрібні велокурьери в "Туди-Сюди"

starOFF

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Цікавить питання матеріальної відповідальності. Страхування і т.д. Один випадок коли я собі замовив додому морозиво і воно розтаяло на протязі дня. Інший коли був цінний вантаж і він по дорозі поламався/втратився/викрався. А оскільки я розумію працівники не влаштовані, ви на них вину особливо і не повісите. Процес відшкодування?

Опубліковано

А оскільки я розумію працівники не влаштовані, ви на них вину особливо і не повісите. Процес відшкодування?

як не влаштованні??? а як жеш ми тоді йдемо у європу?, такого не можна допустити щоб люди зараз не були влаштовані, тому що бюджет України потребує вкладень зараз як ніколи!!! у нас в країні тим паче війна!

Опубліковано

Цікавить питання матеріальної відповідальності. Страхування і т.д. Один випадок коли я собі замовив додому морозиво і воно розтаяло на протязі дня. Інший коли був цінний вантаж і він по дорозі поламався/втратився/викрався. А оскільки я розумію працівники не влаштовані, ви на них вину особливо і не повісите. Процес відшкодування?

за пошкодження несу відповідальність я, як власник. А взагалі в нас термосумки. Нічого не ростане. Взагалі сумма яка вертається в разі форсмажору це 500 грн. Далі стразовка не діє
Опубліковано

за пошкодження несу відповідальність я, як власник. А взагалі в нас термосумки. Нічого не ростане. Взагалі сумма яка вертається в разі форсмажору це 500 грн. Далі стразовка не діє

Оооу!

І я придумав собі бізнес!

Буду щодня в тебе замовляти доставку на ДПЗ з Ліпін спеціального, швидкотанучого морозива за 500грн ;)

Опубліковано

Попередній коментар в тему.

Ідея крута, і нова, всім буде цікава, дуже багато анонімів є які бажають доставити квіти, цукерки і просто подарунки, сума норм, але передача всього лиш однієї посилки може вас загнати в боргі до кінця вашого життя. Якби на мене ви би створили жорстокий порядок речей які заборонено для передачі, документів, печатей, акцизів і т.д.

Зверніться до юриста, хай складе правильний договір для передачі цінних вантажів. Як на мене роботи ще непочатий край, успіхів)

Опубліковано

ТС та його друзі передивитились фільм http://www.kinopoisk.ru/film/489415/ і вирішили щоб зробити в нашому місті.

За ідею + без питань, ніша не зайнята і є куди розвиватись, але Вам потрібно більше реклами.

автор посту під номером "29" передивився фільмів про Стіва Джопса і тепер думає що багато що знає і розуміє і але це не так :) далеко не так :)

Джобс пишеться через "б", а не "п", єслі чо )

І не суди людину по аватарці та підпису, епл в мене скоріше для роботи ніж для понта :)

Опубліковано

Цікаво було б побачити ваш бізнес план та рентабельність. Бо навіть якщо за якимся чудом перший час будуть замовляти 10 доставок в день...

Опубліковано

Оооу!

І я придумав собі бізнес!

Буду щодня в тебе замовляти доставку на ДПЗ з Ліпін спеціального, швидкотанучого морозива за 500грн ;)

Давай спробуєм. Мені зараз цікаво протестити сумку :)

Опубліковано

Чого ви переживаєте ТС сам з часом зрозуміє, скільки йому платити і який соц пакет давати. Буде проблема з кадрами буде піднімати оплату і плюшки.

Є вимоги до байка? чи треба як у фільмі Раш фікси, шосери.

Опубліковано

Цікаво було б побачити ваш бізнес план та рентабельність. Бо навіть якщо за якимся чудом перший час будуть замовляти 10 доставок в день...

бізнес план бачу тільки я :)

Чого ви переживаєте ТС сам з часом зрозуміє, скільки йому платити і який соц пакет давати. Буде проблема з кадрами буде піднімати оплату і плюшки.

Є вимоги до байка? чи треба як у фільмі Раш фікси, шосери.

Нема різниці який велосипед, головне щоб ти міг проїхати 50 км за 1 день і не вмер :) Якщо фільм то тільки Line of Sight! :)

Опубліковано

Запхаю своїх 5 копійок. Для мене, як потенційного клієнта - послуга дуже цікава і приваблива. Вже номерочок собі в телефон загнав. як спосіб підробітку - звичайно не розглядається. Але було б цікаво, наприклад після роботи замість того щоб чухатись в потилицю, куди б сьогодні поїхати покататись, можна було б хапнути замовлення, наприклад від ТАМ-ТАМу на ДПЗ :). Аналогію можу навести з службами таксі. Таксист сидить собі наприклад дома, раз на телефон прийшло замовлення - келішнув собі, зацікавило - сів і поїхав, заробив своїх пару гривень, а служба таксі заробила свої. всім добре. А в робочий час звичайно треба штатних курєрів....

Опубліковано

бізнес-ідея для такого невеличкого міста як Луцьк дійсно дуже класна. питання мікро-логистики, що у великих містах вирішуються скутерами, у Луцьку реально зробити велосипедом, що корисно для всіх, включно з робітниками. 30 хвилин через все місто і класти на пробки чи затори, а при наявності MTB ровера їхати можна взагалі будь де.

а щоб не видумувати велосипеда (сорі за каламбур )) , чому б не скористатись досвідом існуючих компаній, наприклад київського "Кабанчика" в аспекті умов та гарантій?

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Хлопці, в мене дитині 16 років. можна його до цього діла прилаштувати?

з 18 ти років. Бажано досвіду побільше, знання ПДД, наявність водійського вітається )

• 2 тижня потому...
Опубліковано

На рахунок зп, кур'єр отримує 75 відсотків з однієї доставки + чай. На рахунок графіка та часу: бажано знаходитись біля закладу або в ньому. Тарантела, Рінг, Франсуа - скрізь є інтернет, можна спокійно сидіти в інтернеті, займатись своєми справами а коли замовлення катнути і назад :) . Або ж ви можете знаходитись вдома але маєти приїхати за 15 хвилин і завести за 15-20. В середньому в день на 1 го курьєра 5 замовлень.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...