Перейти до змісту

Чия вишка у с.Лавров

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Координати:

50°37'5.03"С

25°15'1.24"В

Там поряд ще одна вишка стоїть

Хтось знає до кого звернутися (на вишці стоїть багато антен різних в т.ч. і для WIFI як мені здається)

Опубліковано

Заходив в Київстар (На Київську площу) - сказали ми не надаем послуг Инет по WiFi

Як дізнатися хто обслуговує вишкі в Лаврові??? Сказали наші місцеві фірми.

Опубліковано

:) ну так вони й обслуговують, якщо Київстаровська. Але вони не роздають Вай-Фай. І ніхто з мобільних операторів не роздає Вай-Фай, не мучся дармовими надіями.

Вірніше, не роздають той вай-фай, який ти думаєш (що зловиш звичайним роутером). А вай-фай по різних там ваймаксах да, дають, але для домашнього користування це буде дуууууже задорого. Та й з фізособами вони, здається, не працюють.

Опубліковано

jack74,

а хто казав що я роутером ловити зібрався....

Ромова йшла про вишку. Я думав без вишкі в себе в с.Промінь антеною зловити з Лаврова (Кийвстаровска вишка) инет антеною, "точка-точка".

А так мабудь прийдется ставити 16м вишку на території і стріляти на 16 поверхівку в луцьку.

А обслуговують вишкі по області місцеві фірми, а не київстар чи мтс.

Вот шукаю таку фірму.

Опубліковано
:) Обслуговує Київстар і МТС. А ті фірми, які ти маєш на увазі, це підрядники, які виконують для них роботи згідно регламентів та їхніх вказівок. Але організаційні питання вирішують саме вони, Київстаровці. І сидять вони там, на Київській. Просто сидять вони не в залі, де, певно, ти спілкувався з менеджерами по продажу, а всередині.
Опубліковано

В Лаврові Є вишка КС і вишка МТС на мтсній МТС і Інтертелком.

Ваймакс дійсно буде дуже дорогий.

Опубліковано

jack74, а я хіба де писав, що розповідають МЕНІ, чи то, може, ТОБІ щось привиділося?

привиділося? :_09:

Розказуйте ще, а то я щось надто мало про Інтертелеком знаю, як виявляється...

ти в цій темі не брав участі, принаймні, постів твоїх до цього не видно, а тут відповідаєш так, наче хтось тобі опонував раніше, і тепер щось виявилось, пов'язане з твоїми знаннями.
Опубліковано

та тупиш, я бачу, ти... Я тобі процитував все, що потрібно. Раз не дійшло, знач не судьба.

До речі, ніяких натяків на засранців взагалі не мав. Не читай те, чого не написано.

Опубліковано

Вирішив я вчора, як розумна людина, припинити срач, незважаючи на беззмістовні закиди, але бачу, що хтось це сприйняв як відсутність аргументів, чи, може, як визнання своєї неправоти, чи що. ОК, аргументую.

Наїзд:

d.u.a.l, а хіба ТОБІ хтось тут щось розповідав?

І "пояснення" наїзду

Розказуйте ще, а то я щось надто мало про Інтертелеком знаю, як виявляється...

ти в цій темі не брав участі, принаймні, постів твоїх до цього не видно, а тут відповідаєш так, наче хтось тобі опонував раніше, і тепер щось виявилось, пов'язане з твоїми знаннями.

Із якого, раптом, дива, твердження, що я, як виявляється з посту пана @leg, мало знаю про Інтертелеком (це був сарказм, про що вже було сказано двічі, повторю ще раз, якщо не доходить), дає підставу казати, що я вважав цей його пост адресованим мені??? Бо так комусь захотілось? Якщо говорити звичайною мовою, то це був "підйоб" користувача @leg за невірну інформацію, по типу "продовжуй розповідати казки, а ми всі посміємося". Якби ж я написав, розказуйте мені ще - але ж ні, я просто нормальною мовою написав те, що звучить як "аффтар пиши исчо". Лише у деяких користувачів відсутнє почуття гумору, на жаль

І взагалі, закид

d.u.a.l, а хіба ТОБІ хтось тут щось розповідав?

- на мій погляд, тема відкрита для всіх, тому все в ній написане адресоване для будь-кого, хто зацікавлений і читає. Але в уяві пана jack74, розповідають, певно, лише обраним, до числа яких він звісно належить, а я - ні.

Розслабся, твої сарказми у технічній гілці форума розглядаються, як тупість.

Опубліковано

Вирішив я вчора, як розумна людина, припинити срач

ти знаєш, "розумна" людино, коли намагаються припинити срач (який сама ж, до речі, і почала) не використовують висловів "не тупи" (як відкрита образа опонента). А судячи з того, що ти І ДОСІ не зрозумів, то ... припиняю срач ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...