Перейти до змісту

Потрібна допомога по апгрейту ОЗУ .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Недавно вирішив до 4 гб доставити ще 4 Гб оперативки. Чесно кажучи ця що в мене зараз Silicon Power DBLT2GN568S мені не дуже. Ніяк не можу вирішити що краще одна планка 8 Гб, чи 2х4Гб. Можливо такий варіант щоб докупити ще дві плаки по 2Гб. ЩО з таймінгами,з двоканальни режимом. як краще буде. Дякую.!

Теперішня ОЗУ працює в двоканальному режимі.

Параметри, чистота і все таке на фото.

post-25099-0-54863700-1430068569_thumb.j

Опубліковано

таймінги нормальні,

не знаю чим вас теперішня память не влаштовує, якщо об"ємом, то гадаю дешевше пошукати ще 2 по 2 гіга і матимете 8,

шукайте з такою ж робочою напругою (напругу теперішньої бажано перевірити на сайті виробника)

і з таймінгами (хоча може запрацювати і з різними таймінгами, але не факт)

Опубліковано

Є така штука як ХМР eXtreme Memory Profiles ("экстремальные профили памяти").

Подивись чи підтримує твоя материнка такі профілі ,

і відновідно поставити дві планки з підтрикою таких профілів,

там все настроєно

post-533-0-45066300-1430121225_thumb.png

Сьогодні пошукаю в біосі. Фото скину якщо знайду.

Опубліковано

А в темі так і не було вказано найголовнішого! Модель материнської плати? І який процесор?

Можливо твоя материнка підтримує память вищу ніж 1333... Треба дивитися специфікацію. І купити в такому випадку сучаснішу память.

P.S.: А тим хто спитає: "А до чого тут процесор?!" - Відповім...

Опубліковано

А в темі так і не було вказано найголовнішого! Модель материнської плати? І який процесор?

Можливо твоя материнка підтримує память вищу ніж 1333... Треба дивитися специфікацію. І купити в такому випадку сучаснішу память.

P.S.: А тим хто спитає: "А до чого тут процесор?!" - Відповім...

Все вказано !

На початку теми прикріплено 2 скрін шота. Красним віділено, озу , проц. і все таке. Я щось також думаю що матерінка може підтримувати і більшу чистоту, адже в біосі окрім авто чистоти , є і ручний вибір (чистоти озу) фото прикріпив.

post-25099-0-94171400-1430725598_thumb.j

Опубліковано

Ага... прошу пардону) Не догледів...

Нажаль материнські плати з чіпсетом H67 оперативку вище 1333 не підтримують.

Починаючи з чіпсета B75 вже йде підтримка памяті 1600. Але тоді треба і процессор (навіть той же i3) але покоління Ivy Bridge, в якому вже теж є підтримка памяті 1600.

P.S.: І не "чИстоти" а "чАстоти", оскільки це дві великі різниці))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...