Перейти до змісту

Піскоструменева обробка та порошкове фарбування

starOFF

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Цікавить скільки часу займає фарбування. І чи можна пофарбувати в чорний матовий. Через скільки можна забрати раму до велосипеда ?

максимально 1 тиждень, мінімально 1 день.

Опубліковано

Чудова робота на фото!

Хочу уточнити, ціна 500 грн без дефектів - це я привіз велика, а розбирання/збирання за Вами???

Мене також цікавить фарбування повне, тобто руль та труба під сидінням входять у вище сказану ціну???

Прошу роз'яснити деталі, дане питання актуальне для багатьох охочих людей пофарбувати свого "друга". Дякую)

Опубліковано

Чудова робота на фото!

Хочу уточнити, ціна 500 грн без дефектів - це я привіз велика, а розбирання/збирання за Вами???

Мене також цікавить фарбування повне, тобто руль та труба під сидінням входять у вище сказану ціну???

Прошу роз'яснити деталі, дане питання актуальне для багатьох охочих людей пофарбувати свого "друга". Дякую)

500 грн це тільки за фарбування, ( рама, вилка, винос, глагол, шатуни, руль ), якщо у вас тільки рама ціна така сама, збирання-розбирання ще + 200 грн

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Хороша новина! Ціни старі ціни повертаються! 300 грн піскоструменева очистка та фарбування, 200 грн збір-розбір + профілактика. Доставка рами по місту 25 грн за місто 50 грн

• 2 тижня потому...
Опубліковано

9899016.jpg

Треба стакан від шрапнельного снаряда від піскоструїти , хочу зробити підставку для парасольок. Приблизно такий як на фото.

P.S все що мало в ньому взірватись давно взірвалось просто чугунний стакан

Опубліковано

чи фарбуєте в колір "чорний хамелеон"? http://goo.gl/d51Fah

якщо так, то яка ціна буде за штани вилки та два диски 26" МТБ?

такої фарби в наявності немає, але якщо її замовляти вона буде дуже дорога!

9899016.jpg

Треба стакан від шрапнельного снаряда від піскоструїти , хочу зробити підставку для парасольок. Приблизно такий як на фото.

P.S все що мало в ньому взірватись давно взірвалось просто чугунний стакан

фото не відкривається. Які приблизно розміри?

Опубліковано

Зібрали сьогодні! Накат в ньому відмінний можна розганятися до 55 на рівній, тільки треба поміняти цеп, шатуни, каретку, касету, педалі контакти!j2DjSKsVlTE.jpg

Опубліковано

Цікавить покраска рами двома кольорами, робите таке?

Наприклад - перед зелений/плавний перехід/зад білий,

і яка буде ціна - рама, винос, подсєдєл, руль, роги, шатуни

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Цікавить покраска рами двома кольорами, робите таке?

Наприклад - перед зелений/плавний перехід/зад білий,

і яка буде ціна - рама, винос, подсєдєл, руль, роги, шатуни

фарбуємо без переходу. Окремі деталі можуть бути в різні кольори.

"рама, винос, подсєдєл, руль, роги, шатуни" 350 грн

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...