Biodid Опубліковано 23 Квітня, 2015 в 10:01 #1 Опубліковано 23 Квітня, 2015 в 10:01 Хотів відправити сьогодні передачу до Києва на поїзд Ковель-Москва, але провідниця сказала що поїзд не заходить в Київ, а їде через Білу Церкву?
Demeter Опубліковано 23 Квітня, 2015 в 10:10 #2 Опубліковано 23 Квітня, 2015 в 10:10 Хотів відправити сьогодні передачу до Києва на поїзд Ковель-Москва, але провідниця сказала що поїзд не заходить в Київ, а їде через Білу Церкву? Провідник або збрехала (поморозилась), або сьогодні якийсь "нетакий" день, типу ремонт колії ітд, хоча оголошень на сайті ніби й нема. Бо цей поїзд через Київ ходить. Але у Вашому пості в кінці стоїть "?", тому моя відповідь: "ні, я не знаю чи хотіли Ви відправити сьогодні передачу до Києва на поїзд Ковель-Москва, але провідниця сказала що поїзд не заходить в Київ, а їде через Білу Церкву"
milana Опубліковано 23 Квітня, 2015 в 10:12 #3 Опубліковано 23 Квітня, 2015 в 10:12 Хіба тільки сьогодні))), а зазвичай їде через Київ. Сам частенько передаю.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.