Перейти до змісту

Проблеми з пневматом.

sobiratel

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

"Травить" балончик. До кого в Луцьку можна звернутись, щоб глянув. Хто спец по пневматичній зброї?

Опубліковано

а в ремкомплекті що нема резинки. В районі голки є ущільнююче кільце з великою ймовірністю проблема там, хоча може і бк травити

Опубліковано

Купував б\в. Але в непоганої людини. Стан - нормальний. Були проблеми з кульками. Застряли пару разів. Розбирав,- все ок. А тепер почав травити. Може бути, що просто балон попався несандартний? Бо це було тільки поки що одному балоні. Але попередній за пару днів. Теж зійшов. З тієї ж партії. Я тут читав про резинку. Може хтось порадить, де її купити, якщо справа в ній.

Опубліковано

Купував б\в. Але в непоганої людини. Стан - нормальний. Були проблеми з кульками. Застряли пару разів. Розбирав,- все ок. А тепер почав травити. Може бути, що просто балон попався несандартний? Бо це було тільки поки що одному балоні. Але попередній за пару днів. Теж зійшов. З тієї ж партії. Я тут читав про резинку. Може хтось порадить, де її купити, якщо справа в ній.

А за ссилкою, що заважає замовити?

Опубліковано

Що значить "за пару днів"? Ти що тримаєш заповнений балон в пістолеті????????? Так не мона....... Як що кільця навколо голки немає, то при проколі газ відразу вийде. Які балони використовуєш.

Опубліковано

Маркування не знаю. Але пару днів раніше повітря не виходило. Стріляв з балона до 100разів. І тиждень міг лежати, а потім пластикову бутилку- БАХ!!! І наскрізь. Може бути в балоні справа?

Опубліковано

Хлопці, я прошу реальної допомоги, а не "рисовки своїми знаннями". Що там цо2 я знаю ще зі школи. І склад повітря можу назвати у відсотках. Будь яку бойову зброю я розберу і зберу. Шо не можна розібрати- підірву, бо вмію. Служив там, де багатьом форумчанам і в фільмі не побачити. Можете допомогти- допоможіть. А ти, butaha, як спец по пневматиці, міг би й глянути, або кого порадити. Тож не безплатно.

Опубліковано

Спеціаліст Elektrik, а я любитель, в любому випадку потрібно спробувати інший балон (іншого виробника) і якщо не допоможе, купити рем комплект і замінити. Доречі, десь в мене лежать без діла, здається 2 балона, якщо потрібно віддам безоплатно.

Опубліковано

Атлет на Лесі Українки в підвалі, там дуже давно міняв ремкомплект в Baikal (копія ПМ-а). А кілька років тому у Колібрісі на ДПЗ був відділ при вході зліва, але вже з'їхали.

Опубліковано

Дякую. Сам я зараз не луцький. Син живе в Луцьку. Скажу, щоб попробував інший балон. Якщо ні. тоді в "Атлет". Просто не хочу, щоб малому "налапшили". Якщо там резинка, то можуть сказати, що пів пістолета поміняли:). Якщо не вийде- буду звертатись ще до форумчан:)

Опубліковано

Син з колегою купили ремкомплект, поставили, склали. Поставили балончик і він весь вийшов через ствол. Або неправильно склали, або не той ремкомплект. Порадьте, до кого можна звернутись за винагороду, щоб зремонтував, або хоч глянув. Дякую.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...