Перейти до змісту

Інтернет-Магазин від Приватбанку

olga0908

Рекомендовані повідомлення

Для чого був створений Магазин?

Все більше українців хочуть купувати товари в інтернеті. У онлайн - магазинів є безліч переваг. Серед них, наприклад, більш широкий асортимент - іноді який-небудь товар можна придбати тільки через інтернет. Знайти потрібну річ можна за пару хвилин, а ціни набагато нижчі, ніж у звичайних магазинах. Можна вибрати зручний спосіб доставки та оплати товару.

Але основний момент який зупиняє людей перед купівлею товару в інтернеті, - це побоювання покупця бути обдуреним і можливі проблеми з доставкою і поверненням товару.

ПриватБанк врахував усі переваги та недоліки інтернет - покупок і створив сервіс для клієнтів «Магазин», який зробить покупки в інтернеті простіше, зручніше і безпечніше!

Переваги Магазину?

Очна консультація співробітника в магазині і допомога у виборі товару та оформленні покупки.

У магазині Ви можете:

вибрати і купити будь-який товар в мережі інтернет за найкращими цінами;

скористатися допомогою консультантів;

купити рідкісні і незвичайні товари, які складно знайти в магазинах;

оформити розстрочку або оплату частинами на товар;

купити товари в безлічі українських та зарубіжних інтернет магазинах

ebay.com, amazon.com, aliexpress.com, TaoBao.com и ін.

Вартість послуг:

Послуга Магазину безкоштовна, ми не беремо% від вартості товару, Ви оплатите тільки вартість товару та вартість доставки, при необхідності вартість митного оформлення.

Приклад: З нашою допомогою Ви купуєте товар на TaoBao.com, ви оплатите вартість товару, вартість доставки з Китаю в Україну за тарифом транспортної компанії, для покупців Магазину діють спеціальні знижені тарифи на доставку покупок із США і Китаю та інших країн.

Програми кредитування на покупки:

1. Оплата частинами - безвідсотковий кредит від 3 до 24 міс.

Приклад: товар коштує 6000 грн, на 6 місяців, кожен місяць з картки автоматично буде списуватися 1000 грн., Переплата = 0.

2. Розстрочка - 2,5% на місяць від початкової суми, оформляється на будь-які товари в українських та зарубіжних інтернет магазинах

3. Безвідсотковий кредит на 55 днів, за допомогою карти Універсальна.

Доставка товару:

Товар доставляється в будь-який зручний для одержувача місце - додому, на роботу, на склад транспортної компанії або у відділення ПриватБанку, де співробітник допоможе перевірити товар і документи.

Гарантія:

На всі покупки в Магазині, ПриватБанк видає гарантії, які дозволять Вам скористатися допомогою ПриватБанку у вирішенні питань пов'язаних з придбанням, гарантійним обслуговуванням, обміном, поверненням товарів.

На яких сайтах ми допомагаємо купувати?

На сьогоднішній день у нас понад 100 інтернет магазинів партнерів, але ми не обмежуємося лише ними, ми допоможемо купити товари практично в будь-яких інтернет-магазинах, в яких можливо зробити покупку, оплатити її української картою і доставити в Україну.

Купуйте товари вигідно в Магазинах ПриватБанку у Вашому місті, список всіх Магазинів можна переглянути на сайті http://magazin.privatbank.ua/ru/magaziny/all

Будемо раді бачити Вас у Магазинах Приватбанку!!! у м Луцьку звертайтесь відд Приватбанку, пр Волі 52 .Ольга

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А перелік магазині в яких можна здійснювати замовлення додається? Чи я можу здійснити замовлення з будь-якого?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З будь-якого інтернет-магазину. Вибираємо тільки той вид оплати , який вас цікавить ( картою, розстрочка, оплата частинами) і для забезпечення гарантії від Приватбанку авторизовуємо вас на нашому сайті, для цього ви звертаєтесь до мене особисто 0953906765. При першій покупці від 500грн банк повертає 50 грн на бонусний рахунок. Розстрочку можна оформити у відділенні по пр Волі 52( наш інтернет-магазин знаходиться за цією адресою)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1. Оплата частинами - безвідсотковий кредит від 3 до 24 міс.

Приклад: товар коштує 6000 грн, на 6 місяців, кожен місяць з картки автоматично буде списуватися 1000 грн., Переплата = 0.

Тобто: у мене на карточці є кредитні кошти. Карточка "на нулі". Щоб оплачувати покупку я повинен щомісяця вносити на неї 1000 грн. Правильно?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вартість доставки пари кросівок вагою 0.5кг і вартістю 50$ із США?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я і так розраховуюсь за покупки на aliexpress з допомогою Приватбанківської картки. Для чого ще магазин?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я і так розраховуюсь за покупки на aliexpress з допомогою Приватбанківської картки. Для чого ще магазин?

Ну хоча б для того, що не на всіх сайтах можна придбати товар з використанням Оплати частинами, Розстрочки і т.п. Ну і ще є категорія людей, які в принципі в неті не вміють купувати - і ось Приват зголосився зробити всю роботу замість них.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2,5% на місяць від початкової суми

Це виходить 30 % річних((((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

реклама та комерція дозволені лише користувачам з групи *Трейдери*. Для переходу в групу звертатись до адміністраторів t0rik або kmd

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...