Перейти до змісту

[Кукплю] ОЗУ DDR2 800 Transcend JM800QLU-2G

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Придбається низькопрофільна пара (2 штуки) Transcend JM800QLU-2G Точно така. Б.В.

Або обміняється з доплатою на таку ж низькопрофільну тільки JM800QLU-1G.

(Тобто я маю 6 гіг (2+2+1+1), хочу 8 (2+2+2+2).

71NS8j%2BjxYL._SL1500_.jpg

Нову я знаю де купити, і коштує вона непристойно дорого:(

Чекаю на пропозиції.

Опубліковано

В чому забобони точно такої ж оперативка? Адже підійде з такими ж параметрами іншого виробника низькопрофільна, і працюватиме в дуалі. В вашої нема ніяких особливостей окрім низького профілю.

Опубліковано

Не знаю, захотілося одного виробника. :)

Ок, якщо є низькопрофільна 800 2 по 2 CL6 - то велкам із ціною.

Опубліковано

Сори если офтоп, прикол :) но у меня такая же, тоже подумывал искать для нее пару, у меня сейчас 2+2+2+512, да именно 512, парадокс, но только с первой планкой в 512 видит все 6 гиг, без нее то 3 то 2, видать мамка ASUS P5B не поддерживает.

Опубліковано

Есть две такие планки

Якщо не спішно, і я не знайду пару, то взяв би лише Трансценд. Бачив у ще одного бордівчанина таку саму 2Гб. Якраз би зібрав. :)

да именно 512, парадокс, но только с первой планкой в 512 видит все 6 гиг, без нее то 3 то 2, видать мамка ASUS P5B не поддерживает.

в мене так стоїть: 2+1+2+1 слоти на мамці кольорові, Для пар. Щоб був дюал, потрібно 1+3 потім 2+4.

Спробуй в себе. пограйся. І ще - протири ластіком контакти на всій пам'яті. Тільки обережно. Перед тим зніми статику з тіла - торкнися тильною стороною долоні до корпусу ПК чи радіатора опалення.

Опубліковано

в мене так стоїть: 2+1+2+1 слоти на мамці кольорові, Для пар. Щоб був дюал, потрібно 1+3 потім 2+4.

Спробуй в себе. пограйся. І ще - протири ластіком контакти на всій пам'яті. Тільки обережно. Перед тим зніми статику з тіла - торкнися тильною стороною долоні до корпусу ПК чи радіатора опалення.

Боюсь трогать, даже боюсь вытащить и вставить как стоят )) я пол дня их менял местами, вначале полный рандом, потом системно начал подставлять :) Вот что не делал контакты не протирал и статику не снимал, может надо было уделить этому внимание, спасибо.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...