Перейти до змісту

Формат велоквеста

TreNeR

Рекомендовані повідомлення

Якщо по колу запустити, але з різною точкою старту, то якраз нормально все. Вже ж їздили так.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 67
  • Створено
  • Остання відповідь

Для "матрицы" команды должны быть зареганы хотя бы за день до старта. Чтобы гарантированно всё правильно прописать в движке. Внезапно решившие ехать будут в пролёте.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну то термін реєстрації можна зразу прописати з усіма умовами

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вдалось мені запустити інший движок локально. Там можливості геть обмежені. Треба розбиратись і дописувати :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ты про тот, что на ruby?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так, про той що на Рубі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну на перший погляд біверс досить пристойний. Е купа можливостей. Можна прописувати відповіді в різному форматі, якщо гравці щось наплутають. Побачимо як сьогодні відпрацює. Гра практично готова.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пройшов я тестові ігри....що ж можу сказати. незручно, в порівнянні з двигуном Encounter. думки рядового користувача.

з мінусів:

- необхідність постійно оновлювати сторінку для отримання завдань, для перевірки коду (вірний, чи невірний), для відображення підказок...

- незрозуміло, коли прийде підказка (не відображає таймер)

- незрозуміло, скільки часу до АПу (автопереходу)

- хаотично (як на мене) розташовані і завдання, і приклади вводу кода та і решта елементів...

з плюсів:

- те, що двигун цей безкоштовний.

я за ENку. недешево, але зручно користуватися. як і на стаціонарному компі, так і в мобільній версії.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://37.221.141.195:4000/

Це розгорнутий 2-й движок, хто бажає - заходьте тестіть.

Правда він значно бідніший по можливостях

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Первый взгляд на него - это практически то, что нужно.

Реализация похожа на Квест.уа :)

Мне нравится намного больше, чем первый (биверс).

На счёт бедности не согласен. Инструментов хватает.

По крайней мере я вижу, что их достаточно длля создания игры.

Картинки вставляюся на ура :)

Думаю, даже музыку можно будет прикрутить.

Плюс есть обратный таймер и автообновление :)

Показывает, сколько кодов нужно ввести (если их несколько). Можно прописать варианты кодов.

Из минусов:

Автопереход не реализован. Но это обходится выдачей последней (сливной) подсказкой с правильным кодом через отведённое на уровень время :) И тогда следующее задание получается практически сразу, т.е. после того, как код введён. Вообще не критично ;)

Пока не знаю, что там с онлайн-статистикой. Но это тоже не особо критично.

Ищу возможность поставить движок на хостинг :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нюанс по двіжку: це має бути Рубі версії 1.8. Спробую розібратись з кодом, то можливо переведу його на новіший і тоді можна буде щось дописати-доробити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перші враження від тесту. Мені подобається. Суттєво кращий за біверс. Ще спробую створит гру , але з того що бачив-це досить легко робиться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Добавили достаточно удобный редактор для заливки игры. Теперь не обязательно знать HTML :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 8 місяців потому...

Розгорнув движок на безкоштовному хостингу: http://quest-racinglutsk.herokuapp.com/

Добавив можливість проведення паніки а ще кілька фішок із quest.ua: відображення багатокодових рівнів по секторах та рівні типу олімпійка.

Хто бажає проводити ігри - реєструйтесь і тестуйте. Зауваження пишіть тут або в лічку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 5 місяців потому...

Добавив трохи нового функціоналу в движок:

1. Реалізовано автопереходи рівнів через вказаний час.

2. Реалізовано можливість на кожному рівні задавати для команд індивідуальні завдання, підказки та коди.

3. Реалізовано тип гри з порядком проходження Лінійний (заданий) із можливістю налаштування для кожної команди порядку проходження рівнів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

Щось велоквеста давно не було.:(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

16 часов назад, Driver сказал:

Щось велоквеста давно не було.:(

https://www.facebook.com/groups/quest.racing.lutsk/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 рік потому...

Движок, на якому ми проводили велоквести, переїхав уже на постійне місце проживання quest.wtf і активно використовується зараз для проведення автоквестів. Було додано багато різних фішок: автопереходи, бонусні завдання (за які можна отримати бонусний або штрафний час), штрафні підказки, можливість проведення штурмових ігор та інше. Якщо хто надумає проводити велоквест - ласкаво просимо. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...