Перейти до змісту

Розвиток велоорієнтування в Луцьку та на Волині.

Fr1end

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

До уваги велосипедистів!!!

Кому цікавий розвиток в місті й області такого виду спорту як велоорієнтуваня або МТБО - потрібна невеличка Ваша активність :)

За деталями звертайтесь в приватні повідомлення.

Опубліковано

Fr1end, я вважаю, що найкращий спосіб пояснити – це демонстрація. провести орієнтування невеличке по часу, аматорського класу

Опубліковано

Якщо таке діло і проводити то територія потрібна дуже велика.

Хотілось би більш детально бо по ссилці прочитав основи.

Цілком підтримую Шкодера "найкращий спосіб пояснити – це демонстрація" або хочаб, що ти плануєш проводити або робити.

Опубліковано
територія потрібна дуже велика

Как показала практика - ага, уже был такой ивент - небольшого куска леса в Дачном и лимита по времени более чем достаточно для получения неплохой дозы кайфа ;)

Опубліковано

Отож, для того щоб змагання по МТБО проводились на постійній основі офіційно - треба зміни в розвитку такої організації, як Федерація спортивного орієнтування Волині. Для цього потрібні бажаючі (віком 18+) вступити в дану організацію і віддати свій голос на Конференції при виборі керівництва даної організації.

Опубліковано

А може разом з АВЛ проводити дане міроприєство. Думаю новий наставнив АВЛ буде радий і зможе залучити більше людей.

Також для проведення потрібно більш менш пройтись по стежках, якось їх розмітити (наприклад точки через, які обов'язково проходити) та намалювати карту для учасників.

Опубліковано

Ось тема з проведеного мною змагання Там і карти викладені і результати.

Зараз питання в постійності проведення таких змагань на офіційній основі.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Отже попередньо забивається для проведення велоорієнтування дата 1 червня 2015 року. Подробиці згодом в окремій темі.

Опубліковано

Шкода. Це Триїця. Багато хто рване у походи. Я теж планую, не одна.

Але орієнтування в межах міста мені не подобається. Так що, всеодно пропускаю.

Опубліковано

Обговорюється проведення змагання з велоорієнтування 23 травня в лісі біля с.Дачне в рамках Чемпіонату області зі спортивного орієнтування.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Хто ще не бачив - створено окрему тему змагань по велорієнтуванню, які відбудуться 23 травня в лісі біля с.Дачне.

Реєструйтеся і приймайте участь :)

• 7 місяців потому...
Опубліковано

Затвердили календар змагань Федерації спортивного орієнтування Волині на 2016 рік.

Велоорієнтування планується в кінці травня і в середині вересня.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Отож дати проведення змагань:

28 травня, Гаразджа - Чемпіонат Волині.

18 вересня, місце вибирається - "Велоралі - 2016"

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...