ulichka.hv Опубліковано 5 Квітня, 2015 в 12:16 #1 Опубліковано 5 Квітня, 2015 в 12:16 Ось такий торт спекла на ювілей для отця Олексія (на замовлення пєвчих). вийшло ось так. А на Вербну Неділю матушка замовила ще один такий. Торт абсолютно пісний, не використовувала ні яєць, ні масла, ні сметани. Крем зробила двохшаровий.
ulichka.hv Опубліковано 5 Квітня, 2015 в 20:43 Автор #2 Опубліковано 5 Квітня, 2015 в 20:43 Рецепт.Тісто.(На форму 36 см.)1ст. меду,1 ст. цукру,1 ст. води,1ч.л. соди (погасити оцетом)1ч. л. амоняку,3-4 ст.л. олії.4-5 ст. борошна.Тісто, як густа сметана, спекти 2 коржі, охолодити. Форму застелити пергаментним папером і викласти 1 корж.1. начинка "ЯБЛУЧНА"1,5 кг. яблук, почистити і потерти на тертці, додати 1 ст. цукру, можна трохи сиропу чи соку вишні, полуниці. Варити на вогні 15 хв. Додати 3-4 ст.л желатину, або 3-4 лимонних желле. гарячу начинку викласти на 1. корж (той,що у формі), дати застигнути.2.начинка "ГОРІХОВО-масляна"600 гр. маргарину,150 гр.грецьких горіхів, 150гр. родзинок - перекрутити на м'ясорубку.1ст. води 1 ст. цукру довести до кипіння всипати перемелені горіхи та родзинки, дати покипіти 2-3 хв. Остудити.В маргарин кімнатної температури вливати по-трохи горіхову масу і збивати міксером, до отримання однорідної маси.масляну начинку викласти на яблучну, потім 2 корж.Зверху прикрасити мастикою (масло замінити на рослинну олію).
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.