Перейти до змісту

куплю фарбу для покраски трактора

Istorik

Рекомендовані повідомлення

Дайте пораду, якою фарбою пофарбувати трактор. Хотілося б щось по середній ціні і щоб трималась кілька років. Цікавлять кольори: яскраво-зелений, бірюзовий, або смарагдово зелений. Потрібно 2,5-3 літра. Буду вдячний всім за пораду, або пропозицію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Магазин "Мікс" на формулі. В них є акрилова фарба фірми міксон досить непоганої якості. Комплект літр фарби плюс 0.5л затверджувача біля 450грн( ціна від кольору залежить). З двох комплектів вийде біля трьох з половиною літрів фарби, бо ще розчинник добавиться.

можна взагалі взяти синтетику. Ціни зараз не знаю, давно не купляли. Приблизно на половину дешевше від акрилової. Тільки до неї потрібно обов'язково брати каталізатор і фарбувати при температурі біля 20 градусів тепла.

Ми кілька років тому газона "декоралом "( фарба на забори, образно кажучи, 100грн за три літри) покрасили. До цих пір їздить, навіть блищить трохи.

Головне в цій справі гарно підготувати під покраску, щоб не лишалася іржа. Бо й найдорожча фарба тоді не допоможе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую за гарні поради, завтра зайду на формулу гляну.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене знайомий камази і газони красив простою зеброю... Дешево і на пару років хватає....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Придбано, дякую всім за допомогу!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...