Перейти до змісту

Візьму фільми на прокат.

Rosomaha

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Народ,хто може дати подивитись декілька дисків з фільмами на пару днів поки на вулиці така "чудова" погода?Або ж записати,як варіант.Цікавлять нові фільми,які вже вийшли в хорошій якості,а також,можливо,старіші,які я ще не бачив.Фільми повинні бути в такому форматі,щоб читав DWD.Отже пишіть пропозиціі в приват.

Опубліковано

ситуація напевно така, що немає інтернету ))

Ха-ха)

Є в людей ситуація, коли в доступному інтернеті є обмеження на скачування і неможливо скачати хоч один фільм.

Я от скачую людині фільми і ми обмінюємся флешками, хоч інтернет в неї є.

Опубліковано

коли в доступному інтернеті є обмеження на скачування і неможливо скачати хоч один фільм

dns,proxy ну і врешті-решт vpn - не пробували? :_08:

Опубліковано

коли в доступному інтернеті є обмеження на скачування і неможливо скачати хоч один фільм

не всі такі Вумні..)

мені наприклад, ні про що це не говорить :0159:

Опубліковано

П

Ні, не пробувала. Не знаю що це таке.

Раз темка все-рівно у флеймі - скажу: бридко читати.

Якщо можете допомогти - допоможіть (ну от хоч би й порадою), ні - пройдіть МОВЧКИ повз.

Невже так важко бути людьми, не виставляти когось на посміховисько?

Просто чомусь темка пригадалась...71DeB.jpg
Опубліковано

dns,proxy ну і врешті-решт vpn - не пробували?

Як це допоможе, скажімо, коли у мене інте від Інтертелекому? якийсь 3Ж чи СДМА ?

та й вищевказані технології при лімітованому трафіку - ніяк не допоможуть. Невже провайдер такий тупий, що не моніторитиме все це??

Моніторять навіть ICMP :)

Опубліковано

Яка міліція?Дімон,ти що?Думаєш в них немає важливішоі роботи?Всі качають:і я,і ти і навіть товариші міліціонери.Ти ж не торгуєш піратськими копіями.В мене просто зараз немає інету у зв'язку з переіздом от я й прошу когось записати,можна й на флешку.

Опубліковано

Бордівчанка Оксана записала фільми за що ій велика подяка.Всі інші тільки потринділи.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...