Перейти до змісту

Куплю телевізор 32"-40", вживаний

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Цікавить телевізор, розміром ~32"-40", з хорошою якістю зображення, та можливістю відтворювати файли великого розміру з зовнішнього носія, розширення обов'язково фулл-хд. Марка ролі не грає, головне ціна та хороша картинка :)

Варіант нового по привабливій ціні також розглядається :)

Контакти:

тел: о-666-48-77-93

ася: 454 277 299

Опубліковано

Якщо маєте можливість, то беріть новий. Будете мати нові технології: LED, IPS матриця, USB-HDD та інші навороти. Звичайно можете взяти вдвічі дешевше б/в, якому років зо 5, яке немає нічого з вищевказаного.

Опубліковано

Якщо маєте можливість, то беріть новий. Будете мати нові технології: LED, IPS матриця, USB-HDD та інші навороти. Звичайно можете взяти вдвічі дешевше б/в, якому років зо 5, яке немає нічого з вищевказаного.

Якщо Ви уважно прочитаєте моє повідомлення, то зрозумієте, що, загалом, без всієї цієї перечисленої фігні, телевізор не потрібен ;)

Опубліковано

Колючий ти мій, друже! ти ж не вчорашній.

Якщо є змога взяти новий - бери новий.

І якщо взяти 5 ОДНАКОВИХ телевізорів - усі 5 будуть показувати по-різному. Картинка буде в кожного різна. Ти повинен обрати для себе - побачити.

Бери діагональ користуючись табличкою

g2TPL.png

при виборі - береш флешку, гіг на 16-32, або одразу вінта в кишені.

Запиши туди різні формати файлів:

avi / mp4 / mkv

прри чому різного розширення 480р / 720p / 1080p

І бажано, щоб у контейнері матрьошка (mkv), був файл із різними звуковими дорожками DTS, наприклад, із бітрейтом ~1500kbps.

Саме так я і вибирав ТВ. Зв звуком локанувся, овер 640кбпс - не читає. 640 читає - вище ні :(

Ну і щоб при перегляді важкого контенту, із відеопотоком більше 25Мбіт/с - в динамічних сценах, зображення не лагало.

Опубліковано

Добре, здаюся.

Від дупи до екрану у мене ~1.7-1.8м.

Флешка на 64гб в мене вже наготовлена :)

Головний критерій для мене - це не .mkv контейнер, його всі вміють читати, за деяким виключенням, а .m2ts - більшість сучасних ТВ вміє його читати, але все впирається в розмір файлу (рахуй бітрейт), і бд-ремукси, гігоф так з 30-40, даються далеко не всім!

А ті ТВ, що гарантовано їх читають - коштують надто, за нинішніми мірками!

Тому згодиться фулл-хд тв кількарічної давнини, з якісною картинкою і можливістю читати фільми з флешки, та прийнятною ціною, все інше не важливе.

Якщо є нові моделі, які відповідають моїм критеріям, коштують в межах 6-7к грн, і я, якимось чином, обділив їх увагою - радо розгляну можливі варіанти на покупку.

п.с. Дякую за дискусію ;)

Опубліковано

а .m2ts - більшість сучасних ТВ вміє його читати, але все впирається в розмір файлу (рахуй бітрейт), і бд-ремукси, гігоф так з 30-40, даються далеко не всім!

НУ, ТО Як я уже тобі казав - купис собі тєлік а-ля монітор. І комбайн. Якйи вміє читати все.

Є цікава пропозиція, такого комбайна на андроїді ;) + Сателітарний ресівер. ТА(!) • Поддержка жестких дисков 2.5″ SATA .

Одним словом - комбайн! І цілком прийнятна ціна!

3500 комбайн і ще за 3500 простий (БВ) ТВ 1080р.

Опубліковано

ні фул, там немає.

ні фул, там немає.

ні фул, там немає.

ні фул, там немає.

Зрозуміло

Зрозуміло

Зрозуміло

Зрозуміло

Цікавить лише з розширенням фулл-хд :)

Опубліковано

Цікавить телевізор, розміром ~32"-40", з хорошою якістю зображення, та можливістю відтворювати файли великого розміру з зовнішнього носія, розширення обов'язково фулл-хд. Марка ролі не грає, головне ціна та хороша картинка :)

Варіант нового по привабливій ціні також розглядається :)

Контакти:

тел: о-666-48-77-93

ася: 454 277 299

Чому тобі в той фул ашді впирається?

Я нещодавно купив ось цього красавця

http://allo.ua/televizory/hisense-lhd32k366t.html

за 4000гр в АЛЛО, на всіх решта магазинах ціна стартує від 6,5к.

Добротний якісний телік, купа роз'ємів(4шдмі, 2юсб), хаває всі формати

Рекомендую брати, зараз там ще акція, кронштейн в подарунок. Більше таких цін не буде ніколи.

Опубліковано

марка не внушає.. цікаво які будуть ваші враження від користування через рік-другий

Читав чимало відгуків про цю ТМ, вона просто в Європі маловідома, а так всьо гут.

Наразі польот нормальний, тільки позитивні враження.

А якщо соні чи лижі то це залог якості і крутості, можна брать з закритими очима?

Опубліковано

http://allo.ua/telev...lhd32k366t.html

Рекомендую брати, зараз там ще акція, кронштейн в подарунок. Більше таких цін не буде ніколи.

Впирається - бо я так хочу! Не хочу сліпати перед телевізором, який стоїть на відстані 2м, тільки через те, що в нього маленьке розширення.

Ну і цей красень не так вже і хаває всі формати, ти мабуть не всі пробував ;)

І якщо вже на те пішло, то в ельдорадо можна купити значно кращого красеня за близький бюджет: PHILIPS 32PFH4309 - він то точно буде кращу картинку показувати :)

Опубліковано

Теж глянув в ельдоарадо на цей філіпс. Коли до стрибка бакса думав може потім купиться то зараз думається мабуть треба брати.

Опубліковано

http://allo.ua/telev...lhd32k366t.html

Впирається - бо я так хочу! Не хочу сліпати перед телевізором, який стоїть на відстані 2м, тільки через те, що в нього маленьке розширення.

Ну і цей красень не так вже і хаває всі формати, ти мабуть не всі пробував ;)

І якщо вже на те пішло, то в ельдорадо можна купити значно кращого красеня за близький бюджет: PHILIPS 32PFH4309 - він то точно буде кращу картинку показувати :)

Шоб за 2м уже "сліпати" треба бути реальним "сліпнем", тут треба до окуліста, а не фул-хд :)

2й варіант тож такий нічо, можна брати якщо вдастся...

Опубліковано

Шоб за 2м уже "сліпати" треба бути реальним "сліпнем", тут треба до окуліста, а не фул-хд :)

2й варіант тож такий нічо, можна брати якщо вдастся...

Чим більше розширення при однакових фізичних розмірах - тим менше потрібно відстані до тв для комфортного перегляду! Це також видно в табличці, яку привів Женя.

Ну і загалом - телевізор куплено, тему закриваю! Дякую всім за дискусію :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...