Перейти до змісту

№038 || Co to, kurwa, est?

ursa

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
  В 26.03.2015 в 08:41, ursa сказав:

...т.е. в новых участниках заинтересованы только организаторы?

Ну звичайно шо ні. Але всім знайомим велачам я розказав і так :)

• Відповідей 66
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

same to me :smile3: запросив всіх кого треба й не треба. але у багатьох питання співзвучне з назвою квеста, то може приїдуть лишень подивитись. тут така штука, що більшість боїться вночі гасати, та ще й на швидкості. тра потихеньку відновлювати вечірні кулінарки – най народ придбає трохи ліхтарів та позбавиться від забобонів стосовно нічних трейлів.

Опубліковано

нічні трейли тривають, пишать, дзвоніть, прокачається під квести.

сьогодні паралельно з трейлом і заготовка сочку березового буде.

Опубліковано
  Цитата

"Швидкість - не головне" © Это всё-таки квест, а не гонка

я б додав, що швидкість реагування на нестандартні завдання важливіша

інфо пішла http://www.volynpost.com/news/48765-u-lucku-sklykayut-na-velokvest

Опубліковано

Класне відео!!! Дякую! Настрій покращело!!! :) :) :):_25: Щодо афіши! Справді на Волиньпості є! Де я спочатку і побачив. А поті одразу сюди!!!

post-26339-0-12128600-1427396126_thumb.j

post-26339-0-75516100-1427396127_thumb.j

Опубліковано
  В 25.03.2015 в 10:15, ursa сказав:
  В 25.03.2015 в 07:58, Kadrok сказав:

ви хоть правильно писати навчіться " Co to, kurwa jest?"

Французский учил? А латынь?

Нет? Одна лишь Польша на слуху?

Для общего развития: в квесте ошибок не бывает. Тем более в названии. И если написано est - значит, так оно и должно быть написано. И в этом есть смысл, даже если он вам и не понятен.

Це просто якесь неграмотне написало і всі за ним повторили.

Опубліковано

бачу грамарнаци цікавлять велоквести чи пофлудити немає де?

ну раз так то і ми можемо погратись у передстартове завдання "Знайдіть граматичні помилки у афтара"

Цитата

у мене після баньки назбиралось 4 мішка здавали по 50 коп за бутилку прозрачних не беруть, беруть тіпа Львівське Жигулівське.

команді, яка знайде найбільшу к-сть помилок буде підказка на одне вибране нею завдання.

Кому не влом той може перелопатити всі повідомлення афтара)

Let's do it a_2b17fc67.jpg

Опубліковано

У мене, після баньки, назбиралось 4 мішки, то здавали по 50 коп., за пляшку. Прозорих не беруть. беруть, типу: Львівське, Жигулівське.

так?

Опубліковано

самі собі перечите!

В 23.03.2015 в 22:09, ursa сказав:

Подсказки - отсутствуют.

kurwa, est?

В 27.03.2015 в 09:13, NMA сказав:

бачу грамарнаци цікавлять велоквести чи пофлудити немає де?

ну раз так то і ми можемо погратись у передстартове завдання "Знайдіть граматичні помилки у афтара"

Цитата

у мене після баньки назбиралось 4 мішка здавали по 50 коп за бутилку прозрачних не беруть, беруть тіпа Львівське Жигулівське.

команді, яка знайде найбільшу к-сть помилок буде підказка на одне вибране нею завдання.

Опубліковано
  В 27.03.2015 в 09:13, NMA сказав:

Кому не влом той може перелопатити всі повідомлення афтара)

Показати контент

Я нічого не знаю, я знайшов ;) І не тільки граматичні, а і орфографічні.

Опубліковано
  В 27.03.2015 в 08:41, Kadrok сказав:

Це просто якесь неграмотне написало і всі за ним повторили.

Неделя РО за флуд и оверквотинг в теме, за нежелание слышать то, что говорят про написание слова "est", за обвинение организаторов в безграмотности.

Опубліковано

щойно повз мене по Лесі пролетів заклопотаний ursa, але я не зрозумів – чи то була підказка, чи завдання, бо не спіймав :smile3:

Опубліковано

В мене є прохання-пропозиція для оргів. Викладайте зразу форму, яку треба заповнити на старті. В більшості команди сформовані і можуть свої форми привозити зразу на старт. І оргам простіше ;)

Опубліковано

Приїхав спати....Дякую за квест. Було цікаво, але kurwa нічого не знайшов......чекаю відповіді :0155:

Опубліковано

Перший досвід. Враження супер. Дуже цікаво. Ну дуже. Азарт. Захоплення. + ще й погода супер. 5+

Опубліковано

Дякую Дімі і Максу за "зламайголовувикрутимізки" квестові завдання та своїй команді ГіГаБайт за мегаобезбашені ідеї при розгадуванні завдань! під коньячок пішло діло ;)

Опубліковано

у мене майже весь квест було відчуття що ми якісь несповна розуму, а виявилось що це просто завдання такі :smile3: знову три рівні : дуже легкі, середні та важкі. налаштувавшись на середні, ми пролетіли на легких, наприклад "слово" та "це гель" :dont: в тяжких комбінаціях логіку геть не зрозуміли. але все одно, було тепло та весело. дякую всім за гарну гру та чітку організацію! а своїй гучній команді за переможні місця! :ok2:

Опубліковано

Тільки додому приїхав))

Все було класно, як завжди весело і пофіг що знайшли лише 2кода.

Побродили практично по всьому лівобережному Луцьку.

Жертвою Хунти стала миш-сепаратюга, яку ми завалили на Гнідавській)))

Велике дякую організаторам і команді!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...