Перейти до змісту

Книга Скрябіна

Alto®WoLF

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Прочитав повість про Кузьмові подорожі шляхами буренної молодості, і хочу поділитися нею з Вами. Думаю що де кому буде цікаво згадати минуле в якому багато хто з нас робив тіж самі помилки як Скряба :D Хотілось би почути відгуки на рахунок цієї повісті. --- ___________________________.txt

Дякую Всім!

-До модераторів- Не знав в якому топіку створити дану тему. Бо про книжки взагалі нічого тут немає :)

Опубліковано

Читал пару лет назад эту книженцию. Печатали её в CITY LIFE когда-то. Очень понравилась. Весело и реалистично написано :D

Опубліковано

Я її читав зразу після виходу... Ржав, ледь на ногах міг триматися. В нього ще одна повість є "Місто в якому не ходять гроші" - але то щось типу антиутопії-фантастики, доволі жорсткувата книженція.

Опубліковано

Також читав цю книжечку. Перша розповідь ("Я, побєда і Берлін") - за живіт хватався. Не знав, що Кузьма вміє так писати. Дійшов до Міста, в якому не ходять гроші - прозрів. Діаметрально протилежна, жорстока і сумна. Хоча б першу раджу почитати всім.

Опубліковано
Дійшов до Міста, в якому не ходять гроші - прозрів. Діаметрально протилежна, жорстока і сумна. Хоча б першу раджу почитати всім.

Згідний з твоєю думкою... друга повість повна протилежність першому твору. Хоч і він вартий уваги читачів.

( сумна філософськи-поєднана повість ) ---

_______________________________.txt

Опубліковано

Кузьма реально талановита людина.

Талант проявлється всюди, де не пахне грошима.

Добре, що сучасна українська література не знає, що таке гроші...

• 2 тижня потому...
Опубліковано

В последней книге Скрябина "Місто - в якому не ходять гроші" навеяла мне мысль которая приходила мне в голову много раз... умных душевных и открытых людей в нашей стране душат и топят в грязи, не давая им открыться и отдаться той же державе в полной мере... так и погибают они ржавея в своём внутреннем мире. Жаль но факт остаётся фактом. :(

Опубліковано

Читав і першу і другу - супер

"Я, побєда і Берлін" - читав і плакав.

В нього ще одна книгаю, може вийшла чи тільки має вийти "Я, паштет і армія", може хтось чув..?

Опубліковано

Колись з одногрупником книжку "Я, Побєда і Берлін" читали на останній парті,ховаючи під конспект, проте нас всеодно вигнали тоді з пари, ми просто не могли спинитись, так сміялись...

А на рах."Місто в якому не ходять гроші"- серйозно, філософськи...стільки часу пройшло,як я її прочитала,але досі яскраво памятаю сюжет..Кузьма все таки талановитий..

Опубліковано

Прочитав. Враження перевершили всі мої сподівання. Від німецької саги чуть не всц@вся зо сміху <_< а от друга конкретно вибила на роздуми про наше життя. Кузьма -- талант.

Опубліковано

"Я, Побєда і Берлін" - це просто супер! Прочитав за за один вечір, ржав так що ледь не надірвався, навіть сусіди на наступний день питали що то в мене таке вчора було :huh: Для тих хто не читав обовязково раджу прочитати. А от на рахунок другої книги, то сам ще не читав, треба буде глянути як буде вільний час.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...