Перейти до змісту

первый полностью украинский мультфильм

difoto

ну как?  

17 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

• Адміністратори

В звязку з повною відсутністю часу все шо було в incoming

завалив в

ftp://193.109.80.8/pub/new

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

звідти тянути ж всеодно неможна..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наконец есть мульт на ЛМ!!!

великий риспект КМД!

всем остальным: посмотрите в нормальном качестве...тогда судите...

понял я , что поспешил....

2Plum спасибо за совет, однако это уже в прошлом.....кроме виртуалдаб у меня стоит еще 4 редактора.....;)

нащет оценки- не думайте что-то серьёзное.... это так и задумывалось, как "ничего не стоящая фишка"....

2noven

один звідти стягнув.. аматорський.. робив студент.. мені нічо так сподобався..суть в тому що ідея.. має бути прозорою і цікавою..

блін, новен.. це все круто, але я ж кажу про повністю нефінансований мульт!!!!!

ти просто порівняй по-перше країни походження, потім об"єм титрів(в того студента тато видно на кіностудії робить...)....

я здивований, бо всі аматори твого типу(зі всієї країни) мульт признали на 100%... хоча, коли ти зрозумієш різницю між годинною роботою в 3Д МАКС і річною працею з олівцем, почне ш сприймати і такі речі.... а до того дійсно , не критикуй, бо не відносишся ні до глядачів, ні до аНІматорів...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а чому я не відношусь ні до глядачів ні до аматорів?;) ти ніби знаєш все про мене ?;))))

я не критикую.. я висловлюю власну думку.. і вона є радісна з того приводу що хтось да щось робить...

тому не тра ображатись.. попереду ще багато роботи..

на рах макса.. сядь зроби швидше:) хтож заважає...

мені навіть буде цікаво...

незнаю хто в того парубка там батько.. ти знаєш?:) але це студентьська робота. ніби як..

пс: такого рівня мульт на флеші булоб швидше зробити.. імхо.

можу помилятись.

робили колись давно спробу.. буквально півдня роботи.. можу викласти якщо знайду..

там чєл ковбасився на дискотеці..8) по сюжету.. і ще щось..

без навиків, без знаннь робили..

пс2: а мені значить не ріспект.. хто мульт заливав! злиє ви.. "уйду я от вас" (с)непомнюхто

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори
пс: такого рівня мульт на флеші булоб швидше зробити.. імхо.

пс2: а мені значить не ріспект.. хто мульт заливав! злиє ви.. "уйду я от вас" (с)непомнюхто

Когда ? ;)

P.S.

Флеш і олівець речі різні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я знаю що різні. .ніхто не каже що одинакові..

просто з такою динамікою руху персоонажів набагато швидше булоб в флеші.. імхо.

коли?

ти просто тоді скинув весь інкамінг в іншу якусь папку.. з якої теж нічо скачати неможна.. оттада

4 метри з сліл ру не в напряг...

якщо хто чекає.. то я залив в інкамінг Адмінс викладіть пліз.

залив сам мульт в інкамінг..але бачу там вже багато файлів... висновок: незнаю коли викладуть.. і чи повідомлять як викладуть.

...

В звязку з повною відсутністю часу все шо було в incoming

завалив в

ftp://193.109.80.8/pub/new

це все в цьому топіку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2новен: та ти не ображайся! ти не відносишся до глядачів, тому що знаєш тонкощі процесу виробництва!

а не відносишся до аніматорів, тому що не знаєш тонкощів процесу виробництва!

хоча б тим, що порівнюєш флеш з мультом реальним...

це несумісні речі! ось тому і не роблять на флешу справжні аматори такого типу!

щоб ти знав, є навіть така фішка, що професійно звук пишеться на плівку, а тільки потім цифрується і мікшується....хоча в цьому мульті таке не мало сенсу (та і коштує це -- йомайо!!!)

ЗІ автор мульта ....можу поспорити... в 3дмаксі удєлає 90% тих, хто вважає себе професіоналами, тому що працював з ним ПРОФЕСІЙНО не один рік, і платили йому бабло нехіле.... брат в нього працює на ІНТЕРі теж тіпа аніматором заставок і т.п. , між іншим, має перше місце по Україні по АвтоКАДу!...

ЗЗІ хоча, звісно, дякую всім і новену особливо, за відгуки!!! ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 difito:

ты и твой товарищ живут в прошлом веке. как раз сейчас большинство профессиональных мультфильмов делается на компах, а на бумаге рисуют в лучшем случае героев и эскизы сцен и антуража... в некоторых мультах это сразу заметно (например "Новые бременские"), в некоторых нет, но все равно рутинную работу по прорисовке и раскраске по возможности перекладывают на компьютер. качество от этого только увеличивается, как и время выхода мульта "на гора".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2Shkoder

мдааа....

ну, живем мы нормально, в нормальном веке...и мульт создан с помощью компутера..

на входе были сканы рисунков художника, анимировались специальным софтом с наложением фильтра "карандаш" , на выходе- 15 гектар жпегов, которые в пинакле соединились в авишку без компрессии, после чего были обработаны мной в Виртуалдабе и параллельно еще нескольких редакторах, после чего имеем его в виде паруметрового ролика ;)

так что с местоположением во времени у нас все ;)

а скажем , 3ДМАКС у нашего аниматора вабсче первая по юзанью прога, и есть даже такие фишки, которые у смоделированной головы обрабатывают мимику лица при разговоре, то есть достаточно отрендерить какую-нить бошку и говорить в микрофон, на мониторе изображение(3Д!!!) будет правильно и четко открывать рот..чем не мульт?..

только почему-то "Алешу поповича" сделали рисованным....

но вопрос не в том: вопрос в том, что хоть на флешу, хоть в 3D, хоть рисуй...мульт - это нестандартная аматорская деятельность!!!

кто-то разве спорил, что Масяня - плохой персонаж?...или белка из Ice Age?...дело не в подходе к производству, а в конечном результате!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Подивився мульт. Гарно, жирний "+" всім хто його робив.

ІМХО, як розвага і робота по принципу "и на машинке вышивать умею" річ взагалі бездоганна. Ціниться не сам мульт, а робота, яку в нього вклали.

Хоча такі речі для вузького кола: впринципі наші бухгалтера, якщо захочуть, то підведуть річний звіт компанії за 3-4 місяці, використовуючи залізного фенікса і за це їм респект не меньший, але питання навіщо, якщо це робиться компом за день?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вот здесь лежит оччень классная статейка про анимацию и аниматоров, а также про процесс от а до я!

просто нечего выкинуть, читаем все, кому интересны мульты!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

прикольний мультік получівся

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хєхє...

тільки що звонив автор-аматор...

карочє , дивились мульт на аверсі нашому, після перегляду таке запитання до автора :

-а чому написано "аматорський"???

:( -ну а як по-вашому? це ж непрофесійна художня робота, якраз аматорська....

- дивно... ніколи б не сказали, шо ЦЕ - непрофесіональна робота...

:( так що напевне, придеться аматорську студію перейменувати у "просто студія мультиплікаційних фільмів"... ;););)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

аверс руліт... =)

це випад в сторону аверсу? чи просто улибка?...ти роз"яснюй, а то кожен толкує по-своєму. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

суть в тому щоб кожен толкував по своєму..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...