gen552 Опубліковано 12 Березня, 2015 в 06:32 #1 Опубліковано 12 Березня, 2015 в 06:32 Первый раз имею с этим дело. Замесил тесто. Оставил на ночь. Тесто покрылось сухой коркой и пахнет спиртом. Можно выбрасывать, или после выпечки запаха не будет?
inna8919com Опубліковано 12 Березня, 2015 в 07:24 #2 Опубліковано 12 Березня, 2015 в 07:24 Це ж дріжджі. Вони бродять - от і пахне. Коли буде випікатись - буде пахнути смачно. А щоб коркою не покривалось - його треба було вкрити чимось, тоненьким рушничком наприклад.А взагалі, я дріжджове тісто залишаю максимум на 2,5 год, а не на ніч.
gen552 Опубліковано 12 Березня, 2015 в 07:38 Автор #3 Опубліковано 12 Березня, 2015 в 07:38 тоненьким рушничком наприкладТак я так и сделал, но все равно покрылось. Стояло на кухне. Дверь на балкон была открыта. Может по этому?
inna8919com Опубліковано 12 Березня, 2015 в 07:50 #4 Опубліковано 12 Березня, 2015 в 07:50 Двері треба закривати, тісто не любить перетягів і холоду.
SysR Опубліковано 12 Березня, 2015 в 08:05 #5 Опубліковано 12 Березня, 2015 в 08:05 Первый раз имею с этим дело. Замесил тесто. Оставил на ночь. Тесто покрылось сухой коркой и пахнет спиртом. Можно выбрасывать, или после выпечки запаха не будет?Вимішуй з додаванням муки, нормальне буде тісто Наступного разу став тісто в духовку прогріту до 40 градусів на 40 хв, цього буде достатньо щоб тісто виросло
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.