Перейти до змісту

Дрожжевое тесто пахнет спиртягой. В мусорку?


gen552

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Первый раз имею с этим дело. Замесил тесто. Оставил на ночь. Тесто покрылось сухой коркой и пахнет спиртом. Можно выбрасывать, или после выпечки запаха не будет?

Опубліковано

Це ж дріжджі. Вони бродять - от і пахне. Коли буде випікатись - буде пахнути смачно.

А щоб коркою не покривалось - його треба було вкрити чимось, тоненьким рушничком наприклад.

А взагалі, я дріжджове тісто залишаю максимум на 2,5 год, а не на ніч.

Опубліковано

тоненьким рушничком наприклад

Так я так и сделал, но все равно покрылось. Стояло на кухне. Дверь на балкон была открыта. Может по этому?

Опубліковано
Первый раз имею с этим дело. Замесил тесто. Оставил на ночь. Тесто покрылось сухой коркой и пахнет спиртом. Можно выбрасывать, или после выпечки запаха не будет?
Вимішуй з додаванням муки, нормальне буде тісто ;)

Наступного разу став тісто в духовку прогріту до 40 градусів на 40 хв, цього буде достатньо щоб тісто виросло :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...