Перейти до змісту

Не ставиться Windows 8.1 (help!)

Superman

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго вечора!

За допомогою офіційної програми від Майкрософт зробив образ вінди для флешки.

З неї встановлюю її на новий ПК, все чудово встановлюється і після завершення інсталяції мене просить вийняти флешку і натиснути "ок" після чого ПК автоматично перезавантажується.

Так от. Він перезавантажується і не завантажується. Тобто з"являється логотип Віндовс і знизу крутиться кружечок. Після кількох секунд він застигає і так і стоть годину. Пробую перезапускати і через н-ий раз отримую помилку 0xc0000001.

Шукав в неті, нічого толкового. Служба підтримки вже спить, а Великобританська радить зачекати до ранку і розібратись. Боюсь, що вона не дуже допоможе.

Пробував 32 і 64 біт, пробував форматувати флешку в різних форматах.

Допоможіть, будь ласка!

Опубліковано

Для решения данной проблемы в Windows 8 воспользуйтесь таким способом:

1. Выключите компьютер.
  2. При последующем включении компьютера немедленно нажмите комбинацию клавиш SHIFT + F8.
  3. Далее нажмите на кнопку See advanced repair options и выберете пункт Troubleshoot.
  4. В следующем окне кликните на пункт Advanced options.
  5. Далее нажмите на кнопку Windows Startup Settings.
  6. Для завершения операции вам нужно выбрать пункт Перезагрузки компьютера.

Пруф: http://allerror.net/error_0xc0000001_windows-8/

Опубліковано

Дякую за відповіді!

Я спробував все, що в посиланні ferrymana і нічого не змінилось.

Що ж до поради DMK, то при натисканні шіфт-ф8 в мене є лише вибір між вінчестером і ентер сетап, який кидає на стандартне меню біоса.

Через 40 хвилин скину фотки, але наразі нічого не допомогло.

Опубліковано

Можливо трабл з пошкодженим сектором на вінті? Проскануйте та перевірте вінт на бачини.

Навряд чи, проблема з HDD. Автор натискає не тоді коли потрібно Shift + F8

Опубліковано

Отже, я ставлю вінду і бачу ось це:

jH82GrR1uU8.jpg

Після цього я виймаю флешку і тисну "ок". ПК перезапускається. І ось так зависає:

7GMC4mdX2TI.jpg

Згідно першого методу отакий результат перевірки:

5kahEeivK2w.jpg

А коли я натискаю шіфт+ф8 відразу-відразу після включення ПК я отримую:

wqEXN7phPBI.jpg

Перше веде до фото зверху де вісне на логотипі. А друге веде до біоса:

xli5OHXDbHY.jpg

Що не так? Що робити?

Може хтось може завтра заїхати і вирішити цю проблему? В зручний для вас час за обумовлену оплату (офіс в Директорії)

Опубліковано

довго чекали у період коли завіс?

30-60 хвилин на двох різних ПК

пробував встановлювати з двох різних флешок - теж нічого хорошого

Опубліковано

знач така порада:

1)берем діск діректор(акронікс вроді)

там розбиваєм наново і форматуєм розділ

2)качаєм чисту вінду без усяких там зборок(запрос в гуглі: windows8.1 msdn torrent :)

3) берем перевірену тисячу разів любу версію програми ультраісо і задопомогою неї відкриваєм скачаний вище образ в вкладці самозагруза вибираєм запис образу диска вибираєм флешку в випадаючому списку

4) чекаєм поки запише і намагаємось встановити

П.С раз ви такий пробвинутий то може глянете вікторією де беди лежать на поляні да посунете розділ?

Опубліковано

знач така порада:

1)берем діск діректор(акронікс вроді)

там розбиваєм наново і форматуєм розділ

2)качаєм чисту вінду без усяких там зборок(запрос в гуглі: windows8.1 msdn torrent :)

3) берем перевірену тисячу разів любу версію програми ультраісо і задопомогою неї відкриваєм скачаний вище образ в вкладці самозагруза вибираєм запис образу диска вибираєм флешку в випадаючому списку

4) чекаєм поки запише і намагаємось встановити

П.С раз ви такий пробвинутий то може глянете вікторією де беди лежать на поляні да посунете розділ?

Там вінда ніяка не встановлена. ПК абсолютно новий і чистий. Плюс я не скачав ніяку збірку. Це ліцензійна вінда, яку я намагаюсь встановити за допомогою офіційної програми для створення носія. Тобто вона, як ви кажете, чиста (як я розумію).

п.с. я не продвинутий, в тому то й діло. Я просто роблю все, що мені тут радять і намагаюсь пояснити все так, щоб все ж хтось допоміг.

Опубліковано

довго чекали у період коли завіс?

30-60 хвилин на двох різних ПК

пробував встановлювати з двох різних флешок - теж нічого хорошого

з диска встановлюється десь 25-35 хв здається. а чому не з диску встановлювали?

розділ вбивали перед копіюванням?

Опубліковано

Я купував лише ключі, тобто дисків в мене немає (як і DVD/CD-рому на ПК). Я скачав на флешку вінду за допомогою проги від Майкрософта (посилання на неї давав в першому повідомлені).

І з нею встановлював. Розбивав 500гб розділ на два, обидва форматував і лише тоді на один з них встановлював вінду.

Опубліковано

Спробуйте зробити загрузочну флешку за допомогою Windows USB/DVD Download Tool

Це теж офіційна прога від Майкрософт. Хоч в назві і пише що вона ніби для 7, але однаково успішно підходить і для 8 і для 8.1

Користуюсь нею постійно. Завжди все гуд ставиться.

Також можна припустити що пошкоджений образ який ви завантажили. Варто перевірити контрольні суми.

Доречі, яка версія вінди?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...