CompService Опубліковано 3 Березня, 2015 в 22:04 Поділитися #51 Опубліковано 3 Березня, 2015 в 22:04 Якщо полiтех не хоче обладнати стоянку на 50 велiкiв + 4 камери по кутках + 1 реестраторто нехай люди, що близько живуть, зароблятьВiльного мiсця на територii полiтеха дуже багато. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 3 Березня, 2015 в 22:09 Поділитися #52 Опубліковано 3 Березня, 2015 в 22:09 Якщо полiтех не хоче обладнати стоянку на 50 велiкiв + 4 камери по кутках + 1 реестраторто нехай люди, що близько живуть, зароблятьВiльного мiсця на територii полiтеха дуже багато.Тому політєху, відеоспостереження на 4 камери, да про що ми говоримо і навіть на 8 і 16, це -Пшик!! просто воно нах. не кому не потрібно.(( Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
CompService Опубліковано 4 Березня, 2015 в 00:56 Поділитися #53 Опубліковано 4 Березня, 2015 в 00:56 Мда, до цього завжди в палітех на веліку, з цього семестру вже так небуде.Я теж так думаю: "Нафiк той полiтех, на велiку краще у Львiв!" Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kooper Опубліковано 15 Березня, 2015 в 17:00 Поділитися #54 Опубліковано 15 Березня, 2015 в 17:00 Сьогодня на очі попався хлопець на велосипеді. Велосипед по геометрії дуже схожий, Підозріло було те що він був повністю чорним без наклейок, сідло було піднято на максимум ( на ньому їхав високий хломець) їхав на ньму він якось не впевненно ледь не впав як зїзджав з бровки. Був замічений біля Тигресу рухався в напрямку пр. Соборності - пр. Молоді. Ніяких грантій не даю просто якійсь пілозрілий випадок. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
starOFF Опубліковано 15 Березня, 2015 в 17:07 Поділитися #55 Опубліковано 15 Березня, 2015 в 17:07 Я нельзя с политеха взыскать деньги за кражу велосипеда? С их территории все таки крадут. А если нет то ставишь велосипед в универе, если вахтерша упирается, пусть пишет расписку что в случае кражи, покроет стоимость велосипеда Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.