Перейти до змісту

хто вже перезувся?

relaxgood45

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 103
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

снігу то немає, але наприклад за містом вранці корочка зовсім непомітна, може наробити.

я також планував після Пасхи перезуватись.

Опубліковано

Я отне можу зрозуміти чому всі так поспішають перевзуватися на літню гуму? При тому восени перевзувку на зимову гуму відтягують до останнього. Вам некомфортно на зимовій чи ви так бережете її? А може краще поберегти здоровя а не гуму?Середньодобова температура +7 це лише орієнтир, навіть при +15 зимова гума нормально працює і не зношується. Я вже не кажу що на літній гумі по траві і грунті після дощу їхати неможливо.

п.с. у світі не має всесезонної гуми, це міф який лишився пісоя срср, є лише літо і зима.

M+s це маркування на чисто зимовій гумі і означає mood and snow, бруд і сніг.

Опубліковано

Я також не розумію навіщо берегти зимову гуму, був в мене комлект гуми практично без зносу (мало їздив), але їй вже 7 років і вона вся в тріщинах. Перш за все безпека своя і оточуючих.

Опубліковано

Ну шо, хто вже перевзувся?!?!?!?!?!?!?!?!????

Я перезувся. В понеділок. :)

Сьогодні вранці вийшов з будинку, глянув, що тракторці їздять тратуари від снігу чистять, ну і вирішив не ризикувати ні своїм авто, ні чужими, поїхав на роботу маршруткою.

Опубліковано

Картоплю посадили, щоб у травні свою молоду тріскати і сусідам язика показати, резину перевзули, щоб зимову не стерти на мікрон, а тут сніг %:?(*:ть.

ЗІ. Я ще не перевзувся, лінивий того що. :)

Опубліковано

Ну і що, сніг сьогодні розтане, далі на літній можна їхати.

Картоплі посадженій також нічого від цього снігу не стане, всеодно раніше вродить, ніж в тих, хто посадить після Паски.

З.І. Не лінивий.

Опубліковано

Я теж перевзувся в понеділок. Побачене зранку з вікна трохи шокувало, але їхати треба. Не так вже все страшно як здається на перший погляд, головне не їхати швидко, тримати дистанцію в раза два більшу як зазвичай, ну і звичайно бути дуже уважним! Удачі всім на дорогах!

Опубліковано
Не так вже все страшно як здається на перший погляд, головне не їхати швидко, тримати дистанцію в раза два більшу як зазвичай, ну і звичайно бути дуже уважним!
Коли за таким їдеш хочеться вийти з машини і копня дати щоб швидше їхав.

Люди майте совість, не по сезону взулись, залиште авто вдома, не наражайте себе та інших на небезпеку.

Опубліковано

Я теж перевзувся в понеділок. Побачене зранку з вікна трохи шокувало, але їхати треба. Не так вже все страшно як здається на перший погляд, головне не їхати швидко, тримати дистанцію в раза два більшу як зазвичай, ну і звичайно бути дуже уважним! Удачі всім на дорогах!

Тільки в такий проміжок завжди хтось вклинюється перед самим носом, що іноді доводиться гальмувати.

Опубліковано

Авто на літній гумі, залишив в гаражі, а сам пішов пішки, погода гарна, можна прогулятися - зимою снігу не бачили, то хоч весною потішимось :0117::_07:

Опубліковано
Не так вже все страшно як здається на перший погляд, головне не їхати швидко, тримати дистанцію в раза два більшу як зазвичай, ну і звичайно бути дуже уважним!
Коли за таким їдеш хочеться вийти з машини і копня дати щоб швидше їхав.

Люди майте совість, не по сезону взулись, залиште авто вдома, не наражайте себе та інших на небезпеку.

В таку погоду і на зимовій резині треба уважно і не спіша їздити. Я живу за містом, якби ви мені оплатили таксі на роботу і назад, то я звичайно б залишив авто із задоволенням вдома. Так що в кожного своя ситуація і не треба мені мінусів ліпити!
Опубліковано
якби ви мені оплатили таксі на роботу і назад, то я звичайно б залишив авто із задоволенням вдома.
"11 маршутом" добирайтесь.
Опубліковано

Скільки тут не пиши всерівно хтось перевзувається і буде перевзуватись завчасно або запізно та не відповідно до погодніх умов і будуть ствербжжувати, що так має бути. Дехто взагалі не знає, що таке зимова гума, і катає весь час на літній.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...