Перейти до змісту

Погашу кредит в Дельта Банку з дисконтом

Kind.Kelpy

Рекомендовані повідомлення

Можу погасити заборгованість на кредитній картці або кредит в Дельта Банку на взаємовигідних умовах (дисконт 5%). Абсолютно прозоро і легально. Ваша готівка = мої безготівкові кошти + 5% дисконт.

Пишіть в приват.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мало!!!

Ось цей користувач скидує 7%, користуюся його послугами. Якщо дасте 10% перейду під ваше крило...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мало!!!

Ось цей користувач скидує 7%, користуюся його послугами. Якщо дасте 10% перейду під ваше крило...

http://board.lutsk.u...entry1053206772

Торг ніхто не відміняв )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цікавить ваша пропозиція

скиньте номер

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну з депозитами понятно - фонд гарантування. А з кредитами що? Можна забити на них?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не юрист, але по ідеї кредити треба виплачувати, бо ніхто їх не спише. Рано чи пізно права на вимогу по кредиту будуть комусь передані (можливо колекторам), ще й пеня набіжить. Саму процедуру оплати (реквізити, рахунки) коли введена ТА, треба уточнювати в банку. Все це ІМХО.

А так, однозначно, консультація кваліфікованого юриста по даному питанню просто необхідна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як колишній банківський працівник, скажу відверто: ніхто і ніколи у фінустановах не пробачає боргів. Тим більше, що установа збанкручена і ії кредитний портфель (тобто, ваші кредити) буде проданий для часткового погашення перед кредиторами (власниками депозитів). Зазвичай продаж відбувається колекторській фірмі. З досвіду - погашення 40-50 відсотків заборгованості відбувається позичальниками в перший тиждень після продажу. Не знаю, як колектори це роблять...

Ні в якому випадку не маю на меті когось лякати, але борги списують лише у надзвичайних випадках, одним із яких є смерть позичальника і то - не завжди, оскільки предмет застави по кредиту може перейти у спадок, і тоді - тримайтеся спадкоємці...

P.S. просто хочу зруйнувати стереотип: якщо банк "лопнув" - то і кредити спишуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А з кредитами що? Можна забити на них?

На "дуже гарячій лінії" дельти - сказали очікувати повідомлення про нові реквізити для сплати, сказали за тиждень-два буде інфа на сайті дельти, та у відділеннях. Поки - ніяк не заплатите, ні онлайн, ні айбокси і т.п.

З досвіду - погашення 40-50 відсотків заборгованості відбувається позичальниками в перший тиждень після продажу. Не знаю, як колектори це роблять...

Елементарно, всі кредити продаються "пачками", в залежності від їх "якості" і колекторам дістаються тількі самі проблемні, ціна деколи доходить до 10% відсотків, от самі розумні колектори,які працюють більш-менш за правилами пропонують клієнтам погасити за "півціни" їхні кредити, типу акція і багато хто погоджується, решту, деякі колектори умудряються - перепродати іншим колекторам. А от "інші", це вже ті "отброси",які будуть пити сік з людини і вдень і вночі.

P.S. До речі, саме головне (для позичальників) вже отримав офіційне роз'ясненя - під час роботи тимчасової адміністрації, схема,коли вкладник переказує гроші зі свого рахунку, на рахунок людини в якої є кредит - буде працювати без обмежень.

Але, думаю що дисконт тепер буде не 7, і навіть не 10% бо якщо раніше ще були шанси що банк докапіталізують,чи націоналізують, то тепер - як бачите.... тобто - 200К на руки,а все інше "потім", що таке "потім", знають всі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Елементарно, всі кредити продаються "пачками", в залежності від їх "якості" і колекторам дістаються тількі самі проблемні, ціна деколи доходить до 10% відсотків, от самі розумні колектори,які працюють більш-менш за правилами пропонують клієнтам погасити за "півціни" їхні кредити, типу акція і багато хто погоджується, решту, деякі колектори умудряються - перепродати іншим колекторам. А от "інші", це вже ті "отброси",які будуть пити сік з людини і вдень і вночі.

Ну, моє питання мало, швидше, риторичний характер... Але, повірте, що мова йшла не лише про "погасити за "півціни" їхні кредити", а й навіть про пені і штрафні санкції для "безнадійної" заборгованості, нараховані ще банком і додані до сукупної вартості. Це дуже ласий шматок для колекторів...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це дуже ласий шматок для колекторів...

так хто би спорив, тим більше,якщо купують вони їх практично за безцінь.

В деяких країнах,цей бізнес (колекторський) дуже навіть розвинутий і захищається державою, в нас слава Богу - поки не дуже.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це дуже ласий шматок для колекторів...

так хто би спорив, тим більше,якщо купують вони їх практично за безцінь.

В деяких країнах,цей бізнес (колекторський) дуже навіть розвинутий і захищається державою, в нас слава Богу - поки не дуже.

"Практично за безцінь" колекторами купується тільки заборгованість категорії "безнадійна". Це не стосується заборгованості типу "стандартна" та "субстандартна", тобто, яка хоч якось сплачується боржником.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10% буде?

А что 5% уже мало за такую крайне тяжелую работу? Ну народ, ну ты же не лопату в руки берешь, в это время вместо того, чтоб сплотиться так еще больше драть начинаем.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10% буде?

А что 5% уже мало за такую крайне тяжелую работу? Ну народ, ну ты же не лопату в руки берешь, в это время вместо того, чтоб сплотиться так еще больше драть начинаем.

Ну якщо ти не розумієш, що таке ринкова економіка чи конкуренція. То "вон" з теми!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

про яку тут роботу і "лопату" мова? ти пост читав взагалі? тут просто покупець в продавця - просить трохи більшу знижку, а ти починаєш це все переводити в політичне русло.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я про спекуляцию говорю и о появлении целой услуги. я не только прочитал тему, но и прекрасно знаю и ситуацию в банке и ситуацию у топикстартера. Был бы кредит в этом банке я б и бесплатно помог и не только топикстартеру. И 10% это не просто просьба, а вот из-за таких ситуаций цена на эту "услугу" и растет.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Был бы кредит в этом банке я б и бесплатно помог и не только топикстартеру

Це, якщо - "был бы"... а так - звичайний флуд, аргументую - допомогти не можете,ситуацією - також не владієте... але - "от если бы"...

P.S. Не знаю як ТС, тобто, яка сума на депозиті, але якщо в межах 200К грн - то краще почекати вже тих 2 місяці....а мож і раніше виплатять...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

то краще почекати вже тих 2 місяці....а мож і раніше виплатять

оптиміст. скільки чекали вкладники західінкомбанку?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

оптиміст

стараюсь ;)

скільки чекали вкладники західінкомбанку?

трохи "інша історія" - не здається?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

трохи "інша історія" - не здається?

трохи інша, погоджуюсь, але і в країні тоді теж була "трохи" інша ситуація.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І так, підсумуємо:

1. Незважаючи на увесь флейм - покупців не знайшлось, не зважаючи на ті умови, які я запропонував найактивнішим у приваті...

2. Ситуація, дійсно, залишилась критичною, оскільки, крім депозиту, мав необережність відкрити в Дельті картку для соціальних виплат. Результат - три місяці не зміг зняти/використати кошти, що отримував, як допомогу по безробіттю...

3. З ЗахідІнкомбанком ситуація була іншою - його визнали неплатоспроможним тільки наприкінці 2013 року. Звідси усі проблеми з поверненням депозитів.

4. Схоже, що з Дельтою ситуація досягла стану "фініта ля комедіа" - сайт інтернет-банкінгу вже добу "лежить". Судячи з усього й інші сервіси так само...

5. Усім, хто відгукнувся - дякую.

P.S. Особлива подяка за підтримку користувачу Amar.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мова йшла не лише про "погасити за "півціни" їхні кредити", а й навіть про пені і штрафні санкції для "безнадійної" заборгованості, нараховані ще банком і додані до сукупної вартості.

Принцип простий- хто не хоче, або не може гасити кредит, тому пені та санкції до дупи.

А хто може- того 5 чи навіть 10% знижки за виплату відразу всієї суми не зацікавлять.

Думаю інтерес почнеться з 30% дисконту.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А хто може- того 5 чи навіть 10% знижки за виплату відразу всієї суми не зацікавлять.

Думаю інтерес почнеться з 30% дисконту.

Посміхнуло ))). Ну, що тут скажеш... На думку спадають тільки слова з незабутнього роману Ільфа та Петрова: "Тогда пешеход остановился, иронически посмотрел на мальчика и тихо сказал: —Может быть, тебе дать еще ключ от квартиры, где деньги лежат?". Завіса, кінець спектаклю.

Адміністратори, закривайте тему.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Был бы кредит в этом банке я б и бесплатно помог и не только топикстартеру

Це, якщо - "был бы"... а так - звичайний флуд, аргументую - допомогти не можете,ситуацією - також не владієте... але - "от если бы"...

P.S. Не знаю як ТС, тобто, яка сума на депозиті, але якщо в межах 200К грн - то краще почекати вже тих 2 місяці....а мож і раніше виплатять...

Термін ліквідації банків продовжать до 5 років

За словами експертів, це може підвищити ефективність роботи Фонду гарантування вкладів ліквідаційною масою (активів ліквідованих банків), тим більше, враховуючи значне поточне навантаження на ФГВФО та перспективи його збільшення через складну ситуацію в банківській системі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...