Перейти до змісту

Допоможіть зацінити авто RENAULT LOGAN

Zalepok44

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Є можливість купити таке вод авто

1.4 двигун бензин, 2009р, 101000 грн.

Воно того варте, які думки. Авто з планетавто, аукціон виграний, але воно в Харкові.

• Відповідей 57
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Жесть. Якесь корито на вигляд 20 річне) Вибачте.. На ньому місця живого немає.. Ви відео дивились? ) 220 пробіг? )))

Якщо Вам не мішає зовнішній вигляд, салон в нормі, тоді це ваше авто.

Опубліковано

Хто на роздовбані жигулі поцепив знак рено, признавайтесь.

Імхо рік далеко не 2009-й.

p.s Гуму відразу під заміну.

Опубліковано

Ой!!! Якийсь,цей Логан,затасканий на нєт... :(

ЗЮ. Логан "свіжий",модель після рестайлінга.Але сей екземпляр,вбитий в гавно.

Опубліковано

Ну реально більше 100 тис не потяну, щей кредит під 28% річних. Що реально вже таке ге, трішки підшаманити і буде норм?

Опубліковано

якщо 100 тис в напряг, як же будеш його приводити до більш-менш нормального стану? реально вбита машина, потягне баааагато витрат + будуть вилазити нюанси по ходу. воно тобі тра?

Опубліковано

Хто зараз купляє авто? Є такі?

Ви ціни на паливо дивились!? На рено деталі в доларах.. Знаєте? Підкрасити її теж в доларах беруть.

П.С. Там лобове тріснуте, бачили? І там з мотором щось.. Гуде.. + 1.4 слабенький і ресурс його напевно вже вичерпано..

Опубліковано

Ну реально більше 100 тис не потяну, щей кредит під 28% річних. Що реально вже таке ге, трішки підшаманити і буде норм?

Ше й, нібось, кругом синя ізолента :_07:

Опубліковано

На "підшаманування", щоб до більш-менш пристойного вигляду довести, потрібно ще стільки ж. Та й двигун довго вже не протягне - судячи з усього продавець не надто шкодував машину.

Моя думка - однозначно не варто!

Опубліковано

якщо 100 тис в напряг, як же будеш його приводити до більш-менш нормального стану? реально вбита машина, потягне баааагато витрат + будуть вилазити нюанси по ходу. воно тобі тра?

блін просто потрібен власний транспорт, в мене недавно родилася доця. В маршрутках з каляскою якось не дуже хочеться...

А 100 тис за машинку 2009р. Ну на перший погляд не сильно то вона й вбита, ртішки кузов...

Опубліковано
ні, можливо проінформуєш, я не сильно в темі.

Тих самих 100 ує,за елемент,пофарбувати. Тіко тепер по курсу. Раніше було меньш/більш 800-900 грн. Зараз...рахуй сам.

І взагалі,якось не розумію.Як дверка в авто,якому 6 років,могла так згнити?

Зю. В мене перше авто,жмигуль був. 21013 .87-року випуску.Реально-був живіший.

ЗЗЮ. Порада-не бери!

Опубліковано

блін просто потрібен власний транспорт, в мене недавно родилася доця. В маршрутках з каляскою якось не дуже хочеться...

А 100 тис за машинку 2009р. Ну на перший погляд не сильно то вона й вбита, ртішки кузов...

До чого тут 2009рік? Вона вбита в какаху,.!! Клопотів з нею буде море.. Така собі копілка.. Будете доцю колисати і думати як зробити/заробити на ремонт корита! В мого тестя В3 пасат 92 року, то цьому ЛОГАНУ до нього далеко!

Опубліковано

мо попробуй пошукай таке авто тут на місці?

наприклад http://auto.ria.com/auto_dacia_logan_15064325.html

або багато інших з цієї цінової категорії - живі Деу, ВАЗи і т.д. будуть в набагато пристойнішому стані

Опубліковано

В мого тестя В3 пасат 92 року, то цьому ЛОГАНУ до нього далеко!

Згідний на всі 100%, тато теж має такого пасата, це просто небо і земля.

Ціна на це коритце 2500 максимум. Це напевно найгірше авто яке я бачив 2009 року

Опубліковано

не хочу флудити, але вибачте, в теперішній час і 4 штуки за Ланос?

)), ну а заскільки ланоса продавати?? давай яу у європі, ми ж туди стримимся, він там коштує 800 доларів)) підходить?

П.С. до речі можу пригнати авто на польській реєстрації і вписати Вас як співвласника (перетин кордону раз у 10 днів)

За 3000у.е. вийде доволі пристойне авто.

Опубліковано

Ось суперова машина, в ідеалі можна сказати продає знайомий http://auto.ria.com/...s_14907281.html

Присутній невеличкий торг!

"Підтримав" поставилось випадково. Ставлення до написано нейтральне.

Опубліковано

планетаавто - конфіскат привата.

спілкувався з людьми, які зтуль, суть така, що все що свіженьке\гарненьке - висмикнули самі приближені.

а усілякий неліквід, вбиті на таксі, просто врекані авто - кидають на торги, тому шанс щось файне надибати - мінімальний, там паче в режимі - позаочі...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...