Перейти до змісту

Вкусный кофе

Xatabich

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
а есть ведь и те, кто растворимый "кофеем" называют :D

називаємо, і тут більшість таке смакує!

а можеш не намагатись доказувати, що це 4ий сорт 2-ої підсортирії, я поважаю натуральну каву, але вже зачасту просто легше приготувати розчинну.

да нивапрос. можете называть и фанту кокаколой.

просто если разобраться то ничего не то что полезного в растворимом кофе, там и от кофе ровно ничего

а сплошной загроб желудку...

Опубліковано
а есть ведь и те, кто растворимый "кофеем" называют :)

а можеш не намагатись доказувати, що це 4ий сорт 2-ої підсортирії

І де ти бачиш, що він намагається щось доказати? Та пий хоть воду з калюжі, йому то до одного місця це все :)

чого так грубо Юрко?? по-перше я наперед сказав, а якщо ти уважний, то чуть знизу уже написано критику, а отже не побарабану.

багато чого зараз шлунку шкодить, нічого споживаємо і ти в тому числі, а якщо і розібратись то кола та сама фанта :)

Опубліковано

А я і колу з фантою не п'ю. З таких напоїв раз на пів року можу випити маленьку пляшечку пепсі. А нарахунок розчинної кави я вже казав -- краще випити чаю, якщо лінь або нема можливості зварити натуральної.

Я розчинну каву п'ю в виключних випадках, наприклад коли довго їду кудись за кермом і хочу спати, то можу стати на заправці і взяти стаканчик нескафе з автомата. Хоча якщо поїздка запланована а не спонтанна, то я завжди стараюсь взяти з собою невеличкий термос з хорошою кавою. В листопаді їздив в Польщу з тестем, то мені в Капрі зварили в термос кави. Він любитель кави, і вирішив в дорозі спробувати моєї з термоса. Влив собі таку дозу, як зазвичай сам готує -- мілілітрів 150 -- і в нього чуть серце не стало :). Я каву п'ю міцну, але не більше як 50 мл на раз.

Опубліковано
а ще раніше -- в "Світ кави: Богема", поки ця кав'ярня працювала.

Да. Хорошее было заведение. Чудный подвальчик с приятными хозяевами. Раньше перед работой в 9-10 всегда заходила на кофе с кислинкой. "Ниагара" по-моему и для крепости мне еще что-то добавляли:(

Кофе люблю, но не могу себе позволить выпить (не сплю потом). А вот капучинко самое вкусное делают в маленькой феличите.

Опубліковано
Раньше перед работой в 9-10 всегда заходила
Значить ми там 100% зустрічались і не раз :(
на кофе с кислинкой. "Ниагара" по-моему и для крепости мне еще что-то добавляли :)
робусту добавляли.

А я там пив Супремо, Танзанію "Кіліманджаро" або Мексику "Марагожип". Кращої кави напевно зараз в Луцьку не роблять ніде.

А з Андрієм, бувшим власником Богеми і зараз підтримую дружні стосунки, чудова людина. Надіюсь що рано чи пізно він знову повернеться до кави :(

Опубліковано
робусту добавляли.

точно робусту:(

Да..., город маленький:) Наверняка встречались. Там все друг друга в лицо знали:ok2:

И Танзанию иногда я пила, он тоже с кислинкой:_35:

Когда закрыли заведение - очень жалела:(

Опубліковано
Сама класна кава була в "Лакомці" (хто помнить), приблизно аналогічна робиться в кав'ярні біля собору. А роузкафе і інші мені шось не дуже подобаються

Согласен

Опубліковано
а чому ж його закрили якщо там було так класно????
змінився власник закладу. А в нього була інша політика по відношенню до організації меню кав'ярні. Замість 28 сортів кави почали пропонувати горілку і чебуреки.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...